Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
medicína

Všechno dopadne jinak - 20%
(2x)
Kniha rozhovorů s novinářkou Libuší Koubskou.
medicína
Ukázky

Všechno dopadne jinak

189 Kč
151 Kč
Základy fyziologie člověka - 20%
Předkládaný text není klasickou učebnicí fyziologie v pravém slova smyslu, ale má spíše charakter repetitoria.
medicína
Ukázky

Základy fyziologie člověka

254 Kč
203 Kč
Řízení kvality ve zdravotnickém zařízení - 20%
Kniha mapuje historii a současnost řízení kvality ve zdravotnictví ve světě i v ČR. Podle praktických zkušeností se zaváděním systému řízení kvality dle ISO 9004:2000 v nemocnici navrhuje, jak tento proces řídit.
medicína
Ukázky

Řízení kvality ve zdravotnickém zařízení

251 Kč
201 Kč
Základy histologie - 20%
Základy histologie vznikly jako upravený a doplněný překlad autorovy starší anglické předlohy Outlines of Histology, opakovaně vydávané pro potřeby zahraničních studentů.
medicína
Ukázky

Základy histologie

110 Kč
88 Kč
Deník raka - 20%
(4x)
Deník raka je strhující zpověď ženy, která svůj boj se zákeřnou nemocí, jež jí byla diagnostikována v pouhých pětatřiceti letech, vyhrála.
medicína
Ukázky

Deník raka

199 Kč
159 Kč
Fitness programy z pohledu kinantropologie - 20%
Cvičení ve fitness centrech je dnes nejrozšířenější cílená strukturovaná pohybová aktivita. Jeho přínosy v oblasti zdravotně orientované zdatnosti jsou neoddiskutovatelné, a proto by mu odborníci měli věnovat náležitou pozornost.
medicína
Ukázky

Fitness programy z pohledu kinantropologie

250 Kč
200 Kč
Já blázním s vámi - 20%
Kniha Martina Jarolímka, uznávaného českého odborníka na léčbu schizofrenie, zakladatele a primáře Denního psychoterapeutického sanatoria Ondřejov, mapuje jeho celoživotní snahu o pochopení a léčbu psychotického onemocnění.
medicína
Ukázky

Já blázním s vámi

170 Kč
136 Kč
Pediatrie pro nelékařské zdravotnické obory - 20%
Po více než 15 letech se dostává čtenářům do rukou komplexní publikace týkající se základního medicínského oboru, a zaplňuje tak bílé místo na našem knižním trhu. Kniha je sepsána lékaři, odborníky, kteří se podílejí na výuce nelékařských zdravotnick
medicína
Ukázky

Pediatrie pro nelékařské zdravotnické obory

382 Kč
306 Kč
Řízení rizik při poskytování zdravotních služeb - 20%
Jste v řídící funkci ve zdravotnickém zařízení — nemocničním nebo ambulantním? Studujete zdravotnický management? Pak bez této publikace nemůžete obstát!
medicína
Ukázky

Řízení rizik při poskytování zdravotních služeb

339 Kč
271 Kč
Mozek a vědomí - 20%
(1x)
Co se stane, když přijmeme jako fakt, že vše, co si myslíme a cítíme, nevychází z nehmotné duše, ale z elektrochemické aktivity našeho mozku?
medicína
Ukázky

Mozek a vědomí

180 Kč
144 Kč
Ošetřovatelská péče 2. díl - 20%
Učebnice stěžejního předmětu oboru Ošetřovatel. Navazuje na základy ošetřovatelské péče v 1. dílu. Seznamuje žáky s problematikou péče o nemocné při různých onemocněních.
medicína
Ukázky

Ošetřovatelská péče 2. díl

271 Kč
217 Kč
Sociální mozek - 20%
Kniha je náročná. Je určena všem zájemcům o neurovědecké aspekty sociálního poznávání, prožívání a chování: lékařům, psychologům, právníkům, sociálním pracovníkům, případně i filosofům.
medicína
Ukázky

Sociální mozek

220 Kč
176 Kč
Štandardizácia v ošetrovateľstve - 20%
Štandardy v ošetrovateľstve sú ako normy kvality starostlivosti jedným z meradiel hodnotenia kvality starostlivosti v zdravotníckych zariadeniach. Ich revízie a aktualizácie sú doležitým krokom pre udržanie kvality starostlivosti o chorých.
medicína
Ukázky

Štandardizácia v ošetrovateľstve

297 Kč
238 Kč
Zdravotně-kompenzační cvičení - 20%
Publikace přináší soubory cviků, které se zaměřují na jednotlivé oblasti pohybového systému, a tím cíleně působí na zlepšení zdravotního stavu jedince, především na stav pohybového systému. Praktická obsahuje 127 instruktivních originálních obrázků.
medicína
Ukázky

Zdravotně-kompenzační cvičení

195 Kč
156 Kč
100 infekcí (epidemiologie pro praxi) - 20%
Publikace podává ucelený přehled o aktuálním stavu základních odborných znalostí o etiologii, výskytu, diagnostických možnostech, epidemiologických charakteristikách a protiepidemických preventivních i represivních opatřeních infekčních nemocí.
medicína
Ukázky

100 infekcí (epidemiologie pro praxi)

79 Kč
63 Kč
Klinická adiktologie - 20%
Adiktologie je multidisciplinární vědní obor, který se zaměřuje na prevenci, léčbu a výzkum užívání návykových látek a jiného závislostního chování.
medicína
Ukázky

Klinická adiktologie

1 019 Kč
815 Kč
Lékař a pacient v moderní medicíně - 20%
První domácí monografie, která se zaměřuje na různé aspekty vztahu lékaře a pacienta. Téma zpracovali naši přední odborníci, publikace vychází v Edici celoživotního vzdělávání České lékařské komory.
medicína
Ukázky

Lékař a pacient v moderní medicíně

254 Kč
203 Kč
Pouť od mozku k duši - 20%
Teorie lidského vědomí jednoho z nejoriginálnějších neurovědců současnosti přináší průlomové informace ohledně podstaty vědomí a jeho původu. Jak ale takto náročné vědecké poznání zprostředkovat laické veřejnosti?
medicína
Ukázky

Pouť od mozku k duši

250 Kč
200 Kč
Psychosomatika pro lékaře, psychoterapeuty i laiky - 20%
(2x)
Proč a jak reaguje tělo na psychickou zátěž? Proč své tělo zneužíváme? Kdo nese vinu za psychosomatické onemocnění? Proč máme strach z psychoterapie?
medicína
Ukázky

Psychosomatika pro lékaře, psychoterapeuty i laiky

119 Kč
95 Kč
Roztroušená skleróza v praxi - 20%
Roztroušená skleróza je autoimunitní onemocnění centrálního nervového systému, které je stále opředeno mnoha mýty, a to přes velmi výrazný pokrok v poznání jeho patogeneze i obrovský pokrok v léčbě.
medicína
Ukázky

Roztroušená skleróza v praxi

110 Kč
88 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 94 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>