Nejprodávanější Kniha - duben 2022
medicína

Závislosti - 11%
Učební text určený primárně studentům psychologických, ale i dalších společenskovědních oborů a pracovníkům pomáhajících profesí, kteří se setkávají s lidmi trpícími či ohroženými různými druhy závislostí.
medicína

Závislosti

359 Kč
319 Kč
Intenzivní medicína v praxi - 11%
Monografie přehledně podává nezbytné znalosti intenzivní medicíny. Nabízí systematický přístup ke všem jednotlivým tématům, které autoři považují za nedílné součásti komplexního vzdělání intenzivisty.
medicína

Intenzivní medicína v praxi

896 Kč
796 Kč
Trauma-informovaný přístup - 11%
Kniha přináší zejména odborným pracovníkům pomáhajících profesí a studentům sociálně zaměřených oborů nový úhel pohledu na klienty a jejich potřeby.
medicína

Trauma-informovaný přístup

215 Kč
191 Kč
Gen - 11%
Nakladatelství Munipress věnuje oslavám 100. výročí založení Masarykovy univerzity české vydání mimořádné a oceňované knihy o historii genu – jednotce dědičnosti a biologické informace.
medicína

Gen

487 Kč
433 Kč
Jídlo a proměna - 50%
(1x)
Na jídlo a potraviny dnes projikujeme myšlenky, které už nemají nic společného s nutným zajištěním základních životních potřeb. Nenaplněné emoční či sexuální potřeby uspokojujeme jídlem, které je vždy po ruce.
medicína
Ukázky

Jídlo a proměna

198 Kč
99 Kč
Přehled psychoterapeutických technik pro práci s dětmi a rodinou - 11%
Po úspěchu své knihy Příručka psychoterapeutických technik pro práci s dětmi a rodinou se manželé Cabyovi rozhodli napsat jakési pokračování, které svou strukturou navazuje na předchozí knihu.
medicína

Přehled psychoterapeutických technik pro práci s dětmi a rodinou

359 Kč
319 Kč
Asthma bronchiale - Průvodce ošetřujícího lékaře - 11%
Asthma bronchiale patří svými medicínskými i společenskými důsledky k nejvýznamnějším nemocem současnosti. Pohled na astma a jeho terapii se v této době podstatně mění. Je k dispozici řada účinných léků, jejichž správné podávání dokáže nemoc ovlivnit
medicína

Asthma bronchiale - Průvodce ošetřujícího lékaře

266 Kč
236 Kč
Domácí první pomoc dětem - 11%
Drobná poranění a lehké nemoci jsou součástí dětství, vážnější úrazy a choroby jsou naštěstí jen vzácné.
medicína

Domácí první pomoc dětem

224 Kč
199 Kč
Komplexy - Archetypy, které v nás ožívají - 11%
Komplex, jako pojítko mezi vědomým já a archetypy, přebývá v našem nevědomí. Pokud je odštěpený, nepřístupný vědomí, může být autonomní, nezávislý na egu a může výrazně ovlivňovat naše jednání bez naší kontroly.
medicína

Komplexy - Archetypy, které v nás ožívají

89 Kč
79 Kč
Mentální postižení
V dnešní době je stále aktuálnější seznámit odbornou i širší veřejnost se specifiky osobnosti žáků i klientů s mentálním postižením. Publikace se věnuje jak nezbytnému objasnění terminologie, tak právní úpravě postavení osob s mentálním postižením.
medicína

Mentální postižení

455 Kč
Muž, který nemohl přestat - 11%
Vtíravé myšlenky má občas téměř každý. Autor, který sám přes dvacet let s touto poruchou zápolí, v upřímné snaze jí porozumět nabízí přehled psychologických, výzkumných, historických, ale i osobních postřehů a poznatků.
medicína

Muž, který nemohl přestat

89 Kč
79 Kč
Obličejové dermatózy - 11%
Kniha Obličejové dermatózy je aktualizovanou a rozšířenou verzí knihy z roku 2016, která byla již za čtyři měsíce po vydání kompletně rozebrána.
medicína

Obličejové dermatózy

378 Kč
336 Kč
Aplikovaná psychologie
Vztah aplikované psychologie a psychologie jako takové lze připodobnit ke vztahu mezi užitým uměním a uměním obecně. Monografie mapuje uplatňování teoretických psychologických poznatků při praktické činnosti.
medicína

Aplikovaná psychologie

134 Kč
Atlas anatomie člověka II. - 11%
Poprvé od roku 1900 je zde originální domácí anatomický atlas. Dvojdílný komplet s téměř 1300 ilustracemi a fotografiemi. Druhý díl se zabývá strukturami hlavy a krku, orgány hrudní, břišní a pánevní dutiny, centrálním nervovým systémem...
medicína

Atlas anatomie člověka II.

899 Kč
799 Kč
Esence psychonautiky - 11%
(1x)
Jaké poznání nám mohou zpřístupnit psychedelika? Naše kultura za „poznání“, resp. „vědění“ pokládá obvykle něco poj­menova­tel­né­ho, ideálně vyčíslitelného. Tomu se ovšem prožitky, které nám tyto látky zprostředkovávají, ze své podstaty vyhýbají.
medicína

Esence psychonautiky

163 Kč
145 Kč
Kdo je tu vlastně blázen?
Prvotním impulzem pro napsání této knihy bylo autorovo zjištění, že přestože jsou jeho pacienti psychicky nemocní, jedná se zpravidla o přátelské a citlivé jedince. Pokud není něco v pořádku, je to svět mnoha příčetných – zlodějů, podvodníků...
medicína

Kdo je tu vlastně blázen?

134 Kč
Muž s nádherným hlasem
(1x)
Známá americká psychoterapeutka a socioložka Lillian B. Rubin vybrala ze své praxe několik terapeutických příběhů, které pro ni byly náročné, stály jí hodně sil.
medicína

Muž s nádherným hlasem

134 Kč
Psychofarmakoterapie - 11%
Publikace přináší přehled farmakologie, dávkování a nežádoucích účinků u nejdůležitějších psychofarmak orientovaný na praxi.
medicína

Psychofarmakoterapie

441 Kč
392 Kč
Rodičem kdykoliv a jakkoliv? - 11%
V posledních desetiletích došlo k obrovským změnám v rodinném chování. Přispěla k tomu především dostupná spolehlivá hormonální antikoncepce a metody asistované reprodukce – ta nyní může udělat rodiče v podstatě z kohokoliv a kdykoliv.
medicína

Rodičem kdykoliv a jakkoliv?

297 Kč
264 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 89 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>