Nejprodávanější Kniha - duben 2022
učebnice

150 prvních slov česky a anglicky - 11%
Výuková knížka se zvuky pro nejmenší, určená k osvojení základních slovíček ve dvou jazycích češtině a angličtině.
učebnice

150 prvních slov česky a anglicky

359 Kč
319 Kč
Česká gramatika - Přehled - 12%
S tímto přehledem přehledem České gramatiky se seznámíte se základními pravopisnými jevy jazyka českého. S touto tabulkou češtinu zvládnete hravě. Rozložitelná tabulka, která se vejde do každého sešitu, či notýsku !
učebnice

Česká gramatika - Přehled

26 Kč
23 Kč
Česko-anglický mluvník - 11%
Nové inovované vydání populárního mluvníku, který v sobě spojuje výhody slovníku a konverzační příručky. Jedná se o slovník anglických vět. Obsahuje abecedně řazená slova, v každém hesle pak naleznete množství praktických vět s klíčovým slovem.
učebnice

Česko-anglický mluvník

323 Kč
287 Kč
Dějiny zemí Koruny české I. - 11%
Nejúspěšnější učebnice dějin českých zemí se dočkala nového, revidovaného a doplněného vydání. Přehledná příručka poskytuje základní orientaci a shrnuje vše podstatné o našich dějinách na úrovni středoškolských znalostí.
učebnice

Dějiny zemí Koruny české I.

359 Kč
319 Kč
Dětská nefrologie - 11%
Aktualizovaná reedice monografie Dětská nefrologie představuje nejucelenější přehled téměř všech témat z oblasti dětské nefrologie v české literatuře.
učebnice

Dětská nefrologie

801 Kč
712 Kč
Dítě-cizinec v mateřské škole - 60%
Metodika s pracovními listy českého jazyka pro dítě s odlišným mateřským jazykem je určena pro učitele MŠ, i rodiče žáků, cizinců nebo české školy v zahraničí. Obsahuje řadu pracovních listů, které předškoláky naučí první slova a věty.
učebnice

Dítě-cizinec v mateřské škole

359 Kč
143 Kč
Hraju si, učím se 3+ - 11%
Knížka plná aktivit a her, rozvíjejících hravou formou logické myšlení dítěte ve věku od tří let. Stránky jsou vyjmutelné pro pohodlné plnění úkolů.
učebnice

Hraju si, učím se 3+

89 Kč
79 Kč
Hraju si, učím se 4+ - 11%
Knížka plná aktivit a her, rozvíjejících hravou formou logické myšlení dítěte ve věku od čtyř let. Stránky jsou vyjmutelné pro pohodlné plnění úkolů.
učebnice

Hraju si, učím se 4+

89 Kč
79 Kč
Každý (se) počítá - 11%
Na počátku není nikdo. Nula. Na konci je sedm a půl miliardy lidí. Potkáváme se doma, v lese, na závodech, svatbách, v parku, v dopravní zácpě,... Všichni žijeme na jedné planetě, každý jsme jedinečný, každý (se) počítá. A jedením z nich jsi ty!
učebnice

Každý (se) počítá

269 Kč
239 Kč
Matematika - Příprava k maturitě a k přijímacím zkouškám na VŠ - 15%
Sbírka obsahuje 4 500 úloh. Úlohy jsou uspořádány do 20 kapitol. Na závěr jsou uvedena zadání písemných zkoušek při přijímacím řízení na některých vysokých školách.
učebnice

Matematika - Příprava k maturitě a k přijímacím zkouškám na VŠ

305 Kč
259 Kč
Moje první kniha plná barev - 11%
Cvičení a hry rozvíjejí na základě principů montessori pedagogiky kognitivní funkce malých dětí. Kniha zábavným způsobem provede děti pestrým světem barev.
učebnice

Moje první kniha plná barev

161 Kč
143 Kč
Osm teorií náboženství - 11%
(1x)
Palsova kniha se ihned po svém vydání v Oxford University Press stala vyhledávaným úvodem do studia náboženství a dnes je na světových universitách pokládána za osvědčenou učebnici, z níž čerpají své znalosti studenti religionistiky i dalších oborů.
učebnice

Osm teorií náboženství

405 Kč
360 Kč
Přehled patologie - 11%
(1x)
Učebnice Přehled patologie je určena především pro studenty bakalářských a navazujících magisterských stupňů studia různých směrů na lékařských fakultách.
učebnice

Přehled patologie

252 Kč
224 Kč
Srbština - nejen pro samouky - 11%
První česká učebnice srbštiny pro samouky přináší kompletní přehled srbské gramatiky, bohatou slovní zásobu v rozsahu zhruba 3000 slov, nejčastější frazeologii a slovní obraty.
učebnice

Srbština - nejen pro samouky

629 Kč
559 Kč
Španělština  - Studijní konverzace - 11%
Tato nová příručka vás naučí konverzovat španělsky přirozeně a s lehkostí. Nabízí slovní zásobu a fráze pro každou situaci, texty doplňují obrázky a různé zajímavosti. Kniha obsahuje i základní přehled gramatiky a naši specialitu, mluvníček.
učebnice

Španělština - Studijní konverzace

251 Kč
223 Kč
Cvičebnice anatomie pro studenty - 11%
Komplexní cvičebnice anatomie, v níž jsou cvičení a úkoly uspořádány do kapitol podle tělesných soustav. Každá kapitola obsahuje shrnutí dané oblasti, definice klíčových pojmů a celobarevné ilustrace s terminologií.
učebnice
Ukázky

Cvičebnice anatomie pro studenty

711 Kč
632 Kč
Kytarová škola pro začátečníky - 11%
(1x)
Kytarová škola pro začátečníky je určena především žákům a pedagogům ZUŠ. Skvělým průvodcem však bude i všem ostatním kytarovým nadšencům bez ohledu na věk, včetně samouků.
učebnice

Kytarová škola pro začátečníky

396 Kč
352 Kč
Občanský a společenskovědní základ - Psychologie - 11%
Učebnice psychologie komplexně pokrývá učivo předmětu psychologie na středních školách. Zabývá se psychickými procesy, psychologií poznání, psychologií osobnosti, vývojovou psychologií i sociální psychologií.
učebnice

Občanský a společenskovědní základ - Psychologie

234 Kč
208 Kč
Sada testů státní přijímací zkoušky 9. třída - 11%
Dítě se seznámí s podobou testů na státní přijímací zkoušky a zjistí, jak je na tom se znalostmi. Natrénuje si řešení jednotlivých typů úloh i strategii řešení celého testu.
učebnice

Sada testů státní přijímací zkoušky 9. třída

585 Kč
520 Kč
Koumák pro páťáky - 11%
Pracovní sešit Koumák pro páťáky je určen dětem z 5. ročníku základních škol, které se zajímají o svět kolem sebe, baví je pídit se po informacích, přemýšlet a jimž běžné školní úlohy připadají snadné a banální.
učebnice
Ukázky

Koumák pro páťáky

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 340 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 17 > >>