Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
dobrodružství

Mechanická princezna - 20%
Nad londýnským Institutem se smráká. Mortmain připravuje útok na Lovce stínů: chce je zničit pomocí Pekelných strojů. Na dokončení svého plánu potřebuje už jen jedno: Tessu Grayovou...
dobrodružství
Ukázky

Mechanická princezna

319 Kč
255 Kč
O kolečko víc - 20%
Ztřeštěná kniha o tom, že mít o pár koleček víc nemusí být vždycky na škodu. Zvlášť když vám pomůžou zachránit vaši vesnici a tak trochu i celý svět před bláznivým zloduchem.
dobrodružství
Ukázky

O kolečko víc

229 Kč
183 Kč
Špinavá školní hra - 20%

Dívčí detektivní klub řeší čtvrtý případ. Detektivka pro mladé dámy ve stylu Agathy Christie! Návrat do lavic má pro Daisy a Hazel trpkou pachuť. Nová školní předsedkyně Elizabeth Hurstová spolu se svou smečkou věrných prefektek šikanují mladší ročníky a nad školou se začíná vznášet mrak strachu a sváru.

dobrodružství
Ukázky

Špinavá školní hra

249 Kč
199 Kč
Titáni – Do neznáma - 20%

Astraia, Zefyr a jejich přátelé budou čelit zuřivým ještěrům i spalujícímu slunci. 2. díl dobrodružné fantasy ve stylu Percyho Jacksona. Tým našich dobrodruhů se vydává do Nessina světa, aby tam hledal pomoc pro boj s Náhradníky.

dobrodružství
Ukázky

Titáni – Do neznáma

249 Kč
199 Kč
York: Mechanický duch - 20%
Je to jen pár týdnů, co se dvojčata Tess a Theo spolu se svým přítelem Jaimem dostala v honbě za tajemstvím šifry Morningstarrových dál než kdokoli v historii – a zničili přitom svůj milovaný domov. Šifra však stále není vyřešena.
dobrodružství
Ukázky

York: Mechanický duch

269 Kč
215 Kč
Země odvážných: Rozvrácená smečka - 20%
Pro zvířata na afrických pláních po celé generace platil jediný zákon: smíš zabít, jen abys přežil. Když však dlouholetý mír naruší nečekaná zrada, musí se ve velkolepé bitvě o přežití spojit neobvyklá trojice mladých zvířat: lev, slonice a pavián.
dobrodružství
Ukázky

Země odvážných: Rozvrácená smečka

189 Kč
151 Kč
Alchymistův učeň - 20%
Centrum umění a vědy, ale také křivolaké uličky a v nich ukryté alchymistické dílny – to je Praha za vlády císaře Rudolfa II. Své štěstí sem přichází hledat chudý chlapec Gluša, skončí ale na ulici jako žebrák. Pomocnou ruku mu nabídne mistr Luper. Pod jeho vedením proniká do tajů alchymie a naprosto propadá jejímu kouzlu.
dobrodružství
Ukázky

Alchymistův učeň

189 Kč
151 Kč
Aurora povstává - 20%
(3x)
Píše se rok 2380 a kadeti, kteří ukončili studia na Akademii Aurora, míří na první mise. Snaha Tylera Jonese hrát si na hrdinu způsobí, že na něj zbyde jen jednotka odpadlíků a problémových typů.
dobrodružství
Ukázky

Aurora povstává

249 Kč
199 Kč
Jirka a neprolomitelná šifra - 20%
Začínají se dít velice podivné věci: banky rozdávají peníze, obchodní domy nemůžou účtovat za své zboží, takže lidé dostávají jídlo zadarmo, a letadla se odmítají vznést. Vypadá to, že nejlepší a největší počítače světa kdosi napadl a George i Annie se budou muset vypravit hlouběji do vesmíru...
dobrodružství
Ukázky

Jirka a neprolomitelná šifra

249 Kč
199 Kč
Kočičí válečníci (3) - Les plný tajemství - 20%
Klany divokých kočičích válečníků se mísí. V lese je cítit napětí, přátelé se mohou doslova přes noc stát nepřáteli. A některé kočky jsou ochotné zabíjet, aby dostaly, co chtějí! Ohnivous je odhodlán zjistit pravdu o smrti Rudocha, válečníka z Hromového klanu.
dobrodružství
Ukázky

Kočičí válečníci (3) - Les plný tajemství

179 Kč
143 Kč
Můj kamarád dinosaurus - 20%
Co se stane, když se Matějovi vylíhne z vajíčka skutečný dinosaurus.
dobrodružství
Ukázky

Můj kamarád dinosaurus

229 Kč
183 Kč
Poselství ze Stínadel - 20%
(1x)
Rychlé šípy dostanou od Losny zašifrovanou zprávu, v níž jim sděluje, že mu kdosi ukradl ježka v kleci. A tak se Rychlé šípy znovu vydávají pátrat do Stínadel.
dobrodružství
Ukázky

Poselství ze Stínadel

209 Kč
167 Kč
Strašidelnická - 20%
(1x)
Dobrodružná jízda metrem za tajemstvím podzemních strašidel! Jednoho dne si bráškové Ondra a Vítek přinesou domů z metra, kde dřív pracoval jejich děda, opravdické strašidlo – střapáče! Hned se s ním spřátelí, ale to ještě netuší, co má tenhle tvor za lubem.
dobrodružství
Ukázky

Strašidelnická

249 Kč
199 Kč
Tajná dvojka A + B – Poprask v divadle kouzel - 20%
Spolužáci Artur a Bára jsou špičkoví detektivové, kteří za pomoci supermoderních technologií řeší zapeklité záhady! Během kouzelnického představení zmizí oblíbená třídní učitelka.
dobrodružství
Ukázky

Tajná dvojka A + B – Poprask v divadle kouzel

99 Kč
79 Kč
Titáni - 20%
Když byl Olymp před nedávnou dobou zničen, Olympané se přesunuli na Titus. Země byla prohlášena za území v karanténě, kam Olympané i Titáni mají zakázaný přístup. Stejně tak lidé nesmí za žádných podmínek vstoupit na Titus.
dobrodružství
Ukázky

Titáni

249 Kč
199 Kč
Záhada hotelu Winterhouse - 20%
Alžbětu čeká nejlepší jaro v životě – přestěhovala se do hotelu Winterhouse za svým dědečkem a vše se zdá být dokonalé.
dobrodružství
Ukázky

Záhada hotelu Winterhouse

279 Kč
223 Kč
Zlodějská přísaha - 20%
Kazi a Jase vyšli z předchozích dobrodružství silnější a zamilovanější než kdy dřív. Čeká na ně nový život – Ballengerovi už nebudou psanci, jejich území se stane oficiálním královstvím a všem dalším výzvám budou čelit společně. Na zpáteční cestě jsou však během útoku rozděleni.
dobrodružství
Ukázky

Zlodějská přísaha

279 Kč
223 Kč
Čaj s kapkou jedu - 20%

Dívčí detektivní klub řeší druhý případ. Detektivka pro mladé dámy ve stylu Agathy Christie! Daisy Wellsová a Hazel Wongová tráví prázdniny u Daisyiny rodiny a těší se na narozeninovou oslavu, kterou pro svoji dceru přichystala její okouzlující matka.

dobrodružství
Ukázky

Čaj s kapkou jedu

249 Kč
199 Kč
Časodějové – Číselné jméno - 20%
(1x)
Ve čtvrtém díle ságy o kouzelnících, kteří umí čarovat s časem, budou klíčníci hledat Rozeklaný zámek… Vasilisa začala konečně studovat skutečné časodějnictví. Na Černovílu – zámku Královny temných víl zdokonaluje po boku své kamarádky Bouře své bojové schopnosti.
dobrodružství
Ukázky

Časodějové – Číselné jméno

249 Kč
199 Kč
Časodějové – Koruna času - 20%
Feš Dragocij beze stopy zmizel a co čeká klíčníky je ve hvězdách. Otázek je mnoho. Podaří se Vasilise zachránit Feše? Jaký osud čeká jejího otce, Severina Ohnivého? Kdo je ve skutečnosti Rodion Hardius? A jaká tajemství ještě skrývá Rozeklaný zámek? Jediný Astragor si je svým osudem jistý a rychle postupuje k hlavnímu cíli. Získává nové spojence a drtí protivníky. Osudová chvíle se blíží – rozhodující bitva o trůn Času nastává!
dobrodružství
Ukázky

Časodějové – Koruna času

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 75 položek
<< < 1 2 3 4 > >>