Nejprodávanější hudba - duben 2022

Kupředu plout
Radůza, SOČR a Anita Garibaldi – unikátní spojení, originální příběh a silné písně.

Kupředu plout

374 Kč
Later Years
(1x)
Box Later Years je kompletem posledních autorských alb Ivana Krale –Always (2014), Colors (2018) a Smile (2020), jehož vydání se už bohužel nedožil.

Later Years

575 Kč
RTJ4
Americké hiphopové duo tvoří rapper a producent El-P a rapper Killer Mike. „RTJ4“ je, jak už název napovídá, čtvrtým album skupiny, obsahuje 11 skladeb vcelkové délce 40 minut.

RTJ4

710 Kč
Uzdravením k zešílení
Vinylová verze titulu BAD BEEF HAT – Uzdravením k zešílení se pyšní barevnou deskou (colour vinyl) a limitovaným nákladem 300 ks.

Uzdravením k zešílení

499 Kč
Cellofolk
Pavel Čadek je brněnský písničkář hrající na violoncello a zakladatel nového hudebního žánru "cello-folk", což je podle něj tak trochu něco mezi Nohavicou a Apocalypticou. Jeho písně často obsahují jistou dávku ironie, ale i vážnosti.

Cellofolk

224 Kč
Diamonds / Deluxe
Legendární britský zpěvák, klavírista a hudební skladatel Elton John, jehož odkaz se vryl do hudebního, módního i zábavního průmyslu, vydává ultimátní kolekci svých největších hitů pod názvem Diamonds.

Diamonds / Deluxe

476 Kč
Never Boring
Never Boring je jedinečnou kolekcí, která se věnuje Freddieho sólové kariéře, jeho talentu, vášni a otisku, který zanechal ve světě popu, opery a umění obecně.

Never Boring

350 Kč
No.6 Collaborations Project
No. 6 Collaborations Project je čtvrté album anglického zpěváka a písničkáře Eda Sheerana. Jde o pokračování jeho staršího projektu, na kterém spolupracoval s nejrůznějšími hosty.

No.6 Collaborations Project

791 Kč
Visací zámek (Extended edition, 2019 remastered)
První, eponymní album Visacího zámku rozšířené o první studiové nahrávky skupiny a další bonusy ve dvojalbové remasterované podobě.

Visací zámek (Extended edition, 2019 remastered)

665 Kč
Apokalyptickej pták
V únoru 1976 odehráli The Plastic People Of The Universe osudový koncert své kariéry. Necelé čtyři týdny poté už byli všichni členové ve vazební věznici.

Apokalyptickej pták

225 Kč
Blues Before Breakfast
Album česko-amerického tria Dobré ráno blues band přináší tradiční klasické akustické blues, které má své kořeny v povodí řeky Mississippi.

Blues Before Breakfast

225 Kč
Konnichiwa
Debutová deska Konnichiwa je završením více jak tříleté existence skupiny Mirai. Nahrávala se v různých studiích a podíleli se na ní čtyři producenti.

Konnichiwa

296 Kč
MegaHu (Reedice 2017)
MegaHu je album české hudební kapely Kabát. Bylo vydáno roku 1999. Na přebalu je vyfocený bezdomovec zvaný "Megahu" který močí na zeď. V titulní písni je v textu slyšet jeho životopis. Nejznámější a nejhranější skladbou z tohoto alba je "Šaman".

MegaHu (Reedice 2017)

476 Kč
(Pronounced leh-'nérd 'skin-'nérd)
(pronounced leh-'nérd 'skin-'nérd) je debutové studiové album americké southern rockové skupiny Lynyrd Skynyrd, vydané až devět let po založení skupiny 13. srpna 1973.

(Pronounced leh-'nérd 'skin-'nérd)

800 Kč
Bazarem proměn: A Tribute to Vladimír Mišík
S písněmi Vladimíra Mišíka vyrostla nejen řada rockových muzikantů, ale tyto hity jsou základem i zpěvníků několika generací.

Bazarem proměn: A Tribute to Vladimír Mišík

269 Kč
Closer
(1x)
Closer (Blíže) je druhé a zároveň poslední studiové album skupiny Joy Divisio. Stejně jako předchozí album Unknown Pleasures ho produkoval Martin Hannett.

Closer

575 Kč
Poločas
Deska Poločas je výběrová kompilace největších hitů skupiny Kryštof. Původně vyšla v roce 2007, nyní se objevuje v rozšířené podobě a obsahuje i několik raritních nahrávek a skladeb, které si na webu kapely vybrali sami fanoušci kapely.

Poločas

323 Kč
Vzduchoprázdniny
Jemná, hravá a poetická, taková je tvorba Karla Plíhala – podpořená famózním kytarovým uměním. Valčíky, blues, latinskoamerické rytmy, swing i typické náladovky, hrané nezaměnitelnými zvětšenými a zmenšenými durovými akordy.

Vzduchoprázdniny

269 Kč
Live At The Paramount
Jedná se o koncert ze seattleského Paramount Theatre z roku 1991. Koncert vyšel jako součást Super deluxe edice i samostatně na DVD a Blue-ray k dvacetiletému výročí alba „Nevermind”. Natočené záběry jsou jedinými z archivu kapely.

Live At The Paramount

881 Kč
Unplugged In New York
Akustické vystoupení Nirvany pro MTV z roku 1994 na LP. Reedice 2011.

Unplugged In New York

800 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 65 položek
<< < 1 2 3 4 > >>