Nejprodávanější tituly - duben 2022
rodina a dítě

Kreslené hlavolamy pro malé školáky - 20%
Barevná kniha pro děti od 6 let nabízí rozmanité kreslené a slovní hlavolamy různých obtížností, při nichž se mohou malí školáci zabavit, ukrátit si dlouhý čas, ale také strávit veselé chvilky společně s rodiči či kamarády.
rodina a dítě
Ukázky

Kreslené hlavolamy pro malé školáky

127 Kč
102 Kč
Kreslené hlavolamy pro předškoláky - 20%
Barevná kniha pro děti od 4 let nabízí rozmanité kreslené hlavolamy různých obtížností, při nichž se mohou předškoláci zabavit, ukrátit si dlouhý čas, ale také strávit veselé chvilky společně s rodiči. Čeká na ně 122 zábavných hádanek, omalovánek a rébusů.
rodina a dítě
Ukázky

Kreslené hlavolamy pro předškoláky

144 Kč
115 Kč
Pedagogika pro učitele - 14%
Základní učební text je nepostradatelný pro všechny studenty pedagogických oborů na pedagogických, filozofických, přírodovědeckých fakultách a na ČVUT v jejich praktické vzdělávací činnosti s důrazem na současné pedagogické ideje, trendy i vědění.
rodina a dítě

Pedagogika pro učitele

464 Kč
399 Kč
Psychologem svým dětem - 20%
Kniha zkušené psycholožky vás naučí, jak pomoci dětem ve věku od pěti do deseti let s řešením jejich problémů. Klíčové téma příručky je navázání důvěrného vztahu mezi rodičem a dítětem a práce s dětskou představivostí.
rodina a dítě
Ukázky

Psychologem svým dětem

195 Kč
156 Kč
První písanka pro předškoláky - 11%
Aby se vaše dítě naučilo správně a úhledně psát, je nutné rozvíjet jemnou motoriku ruky od útlého věku. Tato kniha obsahuje soubor různých zábavných cvičení pro malé děti se zajímavými úkoly pro procvičování ruky.
rodina a dítě

První písanka pro předškoláky

89 Kč
79 Kč
Prvních 365 dní v životě dítěte - 20%
Ojedinělá a didakticky velmi cenná publikace dokumentující psychomotorický vývoj dítěte v prvním roce života. Původní publikace byla přeložena v 36 zemích světa. Předkládaná publikace obsahuje nový komentář ke zcela unikátním fotografiím.
rodina a dítě
Ukázky

Prvních 365 dní v životě dítěte

186 Kč
149 Kč
Říkadla a jednoduchá cvičení - 20%
Přinášíme neocenitelnou pomůcku pro všechny rodiče a lektory, cvičící ve sportovních nebo mateřských centrech s dětmi od kojeneckého věku.
rodina a dítě
Ukázky

Říkadla a jednoduchá cvičení

186 Kč
149 Kč
Agresivita a kriminalita školní mládeže - 20%
Publikace odpovídá na otázky, které slýchá většina odborníků zabývajících se patologickým chováním dětí a mládeže: "Co se s dnešními dětmi děje, že jsou takové?".
rodina a dítě
Ukázky

Agresivita a kriminalita školní mládeže

212 Kč
170 Kč
Pohyb s říkadly pro nejmenší - 20%
Již v prenatálním období můžeme u dětí pozorovat pohybové aktivity, které se po narození dále rozvíjejí. Přinášíme vám proto knihu plnou námětů, říkanek a praktických ukázek, jak vést své ratolesti zajímavou formou k pohybu již od útlého věku.
rodina a dítě
Ukázky

Pohyb s říkadly pro nejmenší

212 Kč
170 Kč
Učitel - 20%
Autorky se zaměřily zejména na pedagogickou přípravu na profesi učitele. Důraz kladou na komunikativní dovednosti, mluvený projev, vyučovací jazyk a zásady správné výslovnosti.
rodina a dítě
Ukázky

Učitel

144 Kč
115 Kč
Zobrazuji 431 - 440 z 454 položek
<< < 1 .. 42 43 44 45 46 > >>