Nejprodávanější knihy - duben 2022
ostatní

Zajatcem v Rusku - 11%
Dosud česky nikdy nevydané vzpomínky německého stíhače z 2. světové války. Válečné paměti Assiho Hahna, poprvé vydané v roce 1951, jsou především svědectvím o jeho životě v sovětském zajetí.
ostatní

Zajatcem v Rusku

296 Kč
263 Kč
Zeptej se spánku… Grafika, kresba, malba ilustrací - 11%
Kniha přehledným způsobem v časové lince mapuje všechny Hískovy ilustrátorské opusy vytvořené pro autorské knihy, bibliofilie a jako doprovody k titulům, které vyšly tiskem.
ostatní

Zeptej se spánku… Grafika, kresba, malba ilustrací

531 Kč
472 Kč
Znamení Lvova - Знаки Львова - The Signs of Lvov - 11%
(2x)
Originální autorská publikace nazvaná Znamení Lvova přináší nevšední propojení fotografií a psaného slova.
ostatní

Znamení Lvova - Знаки Львова - The Signs of Lvov

405 Kč
360 Kč
Způsoby vidění - 11%
(2x)
Jedna z nejinspirativnějších a nejvlivnějších knih o umění a vizualitě, která je právem považována za zakladatelskou klasiku oboru vizuálních studií.
ostatní

Způsoby vidění

266 Kč
236 Kč
Algoritmy v umení - 11%
Nie je problém vytvoriť niečo, čo bude vyzerať ako umenie. Problém je vytvoriť niečo, čo spustí umelecký zážitok. Magda Stanová v knihe skúma, kde v spektre rôznych typov zážitkov sú zážitky vyvolané umením.
ostatní

Algoritmy v umení

270 Kč
240 Kč
Andalusie
Sbližte se s krásami Andalusie. Španělsko je pro mnohé z nás hlavně zemí býčích zápasů, flamenca, sherry a zchátralých hradů. Pro Andalusii, nejtypičtější oblast Pyrenejského poloostrova, to platí dvojnásob.
ostatní

Andalusie

313 Kč
Barokní architektura v Čechách - 11%
(2x)
Kolektiv historiků umění z Univerzity Karlovy a Akademie věd ČR přináší ucelený pohled na příběh barokního stavitelství v Čechách a shrnuje výsledky dosavadního bádání do velkoryse koncipované monografie.
ostatní

Barokní architektura v Čechách

1 080 Kč
960 Kč
Bludiště - 11%
(3x)
V této nádherně ilustrované knize najdete 15 velkých dvoustránkových obrazů složitých a kouzelných bludišť. Vydejte se na cestu tímto fantastickým světem podzemních měst, horkovzdušných balónů, vesnic postavených na stromech a strašidelných domů.
ostatní

Bludiště

260 Kč
231 Kč
Brněnské kostely - 11%
(1x)

Příběhy 31 brněnských kostelů, jež jsou doplněny o 220 barevných fotografií Oty Tučky. Knihu, která je vytištěna na křídovém papíře, uvádí brněnská historička Milena Flodrová. Ve druhé části publikace se nachází i ANGLICKÁ a NĚMECKÁ verze.

ostatní

Brněnské kostely

338 Kč
300 Kč
Dějiny československého komiksu 20. století - 6%
(9x)
Dva obsáhlé svazky (I: 1900–1964; II: 1964–2000) doprovází bohatý ilustrační materiál, detailní rejstříky jmenné i věcné a medailony domácích komiksových tvůrců.
ostatní
Ukázky

Dějiny československého komiksu 20. století

2 380 Kč
2 240 Kč
Děti, které přežily Mengeleho - 11%
(3x)
Evě Mozes bylo deset let, když byla se svou rodinou poslána do Osvětimi. Zatímco její rodiče a dvě starší sestry byli posláni do plynových komor, Evu a její dvojče Miriam si vybral coby pokusné objekty muž, který byl znám jako Anděl smrti.
ostatní

Děti, které přežily Mengeleho

251 Kč
223 Kč
Doors: Brány vyhozené z pantů - 11%
Bývalí členové legendárních Doors se na stará kolena rozhádali. A to tak, že roztržku mezi nimi musel řešit soud. Samozřejmě, že šlo o peníze, ale nejen o ně, významnou roli v jejich sporu hrály zejména práva na používání jména původního jména kapely
ostatní

Doors: Brány vyhozené z pantů

295 Kč
262 Kč
Elegantní háčkované obaly - 11%
Konec s nudnými obaly! Schovejte své telefony, tablety či notebooky do vlastnoručně uháčkovaného obalu! Ochrání je nejen proti škrábancům a nárazům, ale udělají z nich také originální módní doplňky.
ostatní

Elegantní háčkované obaly

89 Kč
79 Kč
Ennio Morricone a jeho filmový svět - 11%
Ennio Morricone je považován za jednoho z nejlepších skladatelů filmové hudby všech dob. Je podepsán pod více jak 500 filmy a některé jeho melodie se dávno staly kultovními. Jak vyrůstal a jak se rodila hudba k těm nejslavnějším snímkům?
ostatní

Ennio Morricone a jeho filmový svět

341 Kč
303 Kč
Gangster Ka: Afričan - 11%
Zákulisí z natáčení filmů inspirovaných knihami o Radovanu Krejčířovi. Kniha obsahuje manuál k pochopení, kdo je kdo ve filmu a v realitě, rozhovory s aktéry a přes 120 barevných fotografií.
ostatní

Gangster Ka: Afričan

161 Kč
143 Kč
Intimita - 11%
(2x)
Magnesia Litera 2016 za nakladatelský čin.Nová kniha. Stylizovaný umělecký literárně-fotografický dokument. Napsala ji Barbora Baronová. Nafotila Dita Pepe. Nadesignoval Milan Nedvěd. Zachycuje vyprávění 6 českých žen.
ostatní

Intimita

628 Kč
558 Kč
Josef Masopust
Publikace přináší první ucelený pohled na život a kariéru legendy našeho fotbalu Josefa Masopusta. Je reprezentativním obrazovým dokumentem založeném na dobových fotografiích, z nichž mnohé nebyly dosud nikdy publikovány.
ostatní

Josef Masopust

90 Kč
Květiny pro každou zahradu - 11%
Lze si vůbec představit zahradu bez květin? Asi jen stěží, vždyť přinášejí do prostoru kolem nás pestrost, proměnlivost a především barevnost. A přece jen se kvetoucí květinové záhony objevují v zahradách méně, než by se čekalo.
ostatní

Květiny pro každou zahradu

386 Kč
343 Kč
Pletení - Vzory od A do Z - 11%

Nápaditý průvodce 300 vzory k pletení, které musíte vyzkoušet – žhavé novinky i nadčasová klasika.

Publikace poslouží jako výjimečný zdroj neotřelých nápadů pletařkám všech úrovní pokročilosti.

ostatní

Pletení - Vzory od A do Z

359 Kč
319 Kč
Předpoklady japonské scéničnosti - 11%
(1x)
Vnímání krásy – vybrané japonské estetické koncepty / Obřad a scénování / Scénologie japonského prostoru k obývání / Energie slova v prostoru / Prostor a pohyb – síla tradic v japonském jevištním umění / Divadelní setkávání Japonska se Západem
ostatní

Předpoklady japonské scéničnosti

216 Kč
192 Kč
Zobrazuji 941 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 46 47 48 49 50 > >>