Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
historické osobnosti

Doktor vězeňských věd - 20%
(1x)
Žije totiž s přesvědčením, že po světě zkrátka chodí lidé, jejichž jediným úkolem zde na zemi je škodit. Jiří Stránský se ale nedá otrávit nikým a ničím – na to si toho prožil už dost. Lágr v padesátých letech, další vězení v letech sedmdesátých, po revoluci neustálý tlak, aby konečně vstoupil do politiky… Nikdy to neudělal.
historické osobnosti
Ukázky

Doktor vězeňských věd

179 Kč
143 Kč
Jan Masaryk - Tajemství života a smrti - 20%
Jan Masaryk, československý diplomat, politik a syn prvního československého prezidenta T. G. Masaryka, byl 10. března 1948 nalezen mrtev pod oknem svého bytu v Černínském paláci. Podle některých šlo o politickou vraždu, podle jiných Jan Masaryk skočil sám.
historické osobnosti
Ukázky

Jan Masaryk - Tajemství života a smrti

189 Kč
151 Kč
Pán protektorátu - 20%
Kniha o Karlu Hermannu Frankovi, nacistovi, který se nejprve agilně podílel na rozbití Československa a poté výrazně a někdy i zásadním způsobem ovlivňoval dění v Protektorátu Čechy a Morava, není jen tradičním životopisem.
historické osobnosti
Ukázky

Pán protektorátu

179 Kč
143 Kč
Jan Kubiš - 20%
Na počátku října 1941 byl ve Velké Británii zahájen výcvik dvojice československých parašutistů, jejichž úkolem bylo pomstít stovky českých vlastenců, kteří skončili na popravištích poté, co se v Praze ujal moci Reinhard Heydrich. Velikost 28Mb-
historické osobnosti
Ukázky

Jan Kubiš

330 Kč
264 Kč
Jiný TGM - 20%
(7x)
Pavel Kosatík sestavil Masarykův plastický obraz pro 21. století. Jiný TGM je pro všechny, kdo přemýšlejí o české demokracii a o tom, jak ji udržet. Zároveň přináší víc života a pochybností než pomníků a svatých obrázků.
historické osobnosti
Ukázky

Jiný TGM

249 Kč
199 Kč
Masaryk iritující a fascinující - 20%
Předkládaná kniha je velmi živým a čtivým zpracováním životního příběhu T. G. Masaryka i myšlenkového odkazu prezidenta osvoboditele.
historické osobnosti
Ukázky

Masaryk iritující a fascinující

270 Kč
216 Kč
Moje válečná odyssea - 20%
Vzpomínky legionáře Vladimíra Vaňka.
historické osobnosti
Ukázky

Moje válečná odyssea

129 Kč
103 Kč
Boží přítelkyně - 20%
Čtivý román o životě Terezie z Ávily, o její cestě ke svatosti, která nebyla vůbec snadná.
historické osobnosti
Ukázky

Boží přítelkyně

145 Kč
116 Kč
Prototyp zrady - 20%
Příběh programové zrady – tak by se daly nazvat osudy Augustina Přeučila, československého pilota, který z příkazu gestapa odešel v roce 1939 do exilu.
historické osobnosti
Ukázky

Prototyp zrady

129 Kč
103 Kč
Margaret Thatcherová a její politika - 20%
Tato elektronická publikace byla vytvořena v roce 2013, v roce úmrtí Margaret Thatcherové. Tištěné druhé vydání knihy poslance Evropského parlamentu Hynka Fajmona vyšlo při příležitosti osmdesátých pátých narozenin bývalé premiérky.
historické osobnosti
Ukázky

Margaret Thatcherová a její politika

198 Kč
158 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 43 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>