Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
rodina a dítě

Pohádkové únikovky - 20%
Pohádky nejsou jen k vyprávění, můžete je zažít na vlastní kůži.
rodina a dítě
Ukázky

Pohádkové únikovky

195 Kč
156 Kč
Těhotnej Buddha - 20%
(1x)

Autentický příběh matky bojovnice, který netradiční formou obnažuje společenská tabu. Ne všechny matky totiž mají štěstí. Kniha zachycuje závažná rodičovská témata originálně a neakademicky, s nadhledem i humorem.

rodina a dítě
Ukázky

Těhotnej Buddha

139 Kč
111 Kč
Tereza, etiketa pro dívky - 20%
Tereza je obyčejná šestnáctiletá holka, která se seznámí na Facebooku s klukem o něco starším, a společně prožívají všechny situace, do kterých se dostávají mladí lidé jejich věku. Řeší svůj vztah, rozchody a návraty, ale i chování k rodičům, ke kamarádům, učí se základům chování v restauraci…
rodina a dítě
Ukázky

Tereza, etiketa pro dívky

179 Kč
143 Kč
52 keramických projektů s GOLEMem pro děti - 20%
Golem je oblíbený český výtvarný časopis vycházející již 13 let, který svým čtenářům 4x do roka nabízí vždy novou porci „hliněných“ nápadů českých a slovenských keramiků s cílem zábavného šíření a zachovávání nejtradičnějšího z českých řemesel.
rodina a dítě
Ukázky

52 keramických projektů s GOLEMem pro děti

189 Kč
151 Kč
Co mě výcvik zvířat naučil o životě, lásce a manželství - 20%
(1x)
Při přípravě jedné své knihy autorka strávila nějaký čas ve škole pro trenéry zvířat. Zatímco pozorovala studenty, jak cvičí paviány, emu, gepardy a další tvory, osvojila si pár technik...
rodina a dítě
Ukázky

Co mě výcvik zvířat naučil o životě, lásce a manželství

230 Kč
184 Kč
Červená je přece fajn - 20%
(1x)
Všichni vědí, co je menstruace. Každý měsíc ztratí žena trochu krve – asi tak obsah jednoho šálku espressa. Díky tomu se můžou rodit děti. A někdy při ní bolí břicho nebo panuje blbá nálada.
rodina a dítě
Ukázky

Červená je přece fajn

199 Kč
159 Kč
Jak přežít krizi v rodině - 20%
Manželství, nebo život na psí knížku? Komu z rodičů patří dítě? Jak se domoct výživného? Kdo koho víc týrá? Jak se rychle rozvést? A rozvádět se vůbec? Musí mě dítě poslechnout? Do jakého věku? Jak mám přinutit partnera, aby se ke mně vrátil? Jak vysoudit styk se synem či s dcerou?
rodina a dítě
Ukázky

Jak přežít krizi v rodině

209 Kč
167 Kč
Jedineční lidé - 20%
Autismus se obvykle popisuje jako seznam nedostatků, mezi něž patří potíže se sociální interakci, komunikační problémy a chování opakované pořád dokola. Terapie založená na tomto pohledu se v prvé řadě snaží zbavit člověka autistických symptomů.
rodina a dítě
Ukázky

Jedineční lidé

198 Kč
158 Kč
Mýty a fakta o autismu - 20%
Kniha přináší populárně-naučnou formou málo známá fakta o autismu, jejich nečekané souvislosti a nevyhýbá se ani hodně diskutovaným tématům. Není učebnicovým textem ani poradenskou příručkou.
rodina a dítě
Ukázky

Mýty a fakta o autismu

199 Kč
159 Kč
Plstěné lahůdky - 20%
Různé lahůdky, dorty, cukroví, koláče, obložené chlebíčky, těstoviny, ovoce a zelenina a mnoho dalšího do dětských kuchyněk, obchodů a domácností lze snadno ušít z plsti.
rodina a dítě
Ukázky

Plstěné lahůdky

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 81 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 9 > >>