Nejprodávanější tituly - duben 2022
psychologie

Maminko, nekřič! - 11%
Sotva vás někdo dokáže rozčílit tak jako vaše vlastní dítě.
psychologie

Maminko, nekřič!

269 Kč
239 Kč
V obklíčení idiotů - 20%
(1x)
Švédský bestseller, jehož se ve světě prodalo již přes 1 milion výtisků, popisuje čtyři základní typy chování, které ovlivňují způsob komunikace a vnímání lidí navzájem.
psychologie
Ukázky

V obklíčení idiotů

279 Kč
223 Kč
Léčba traumatu - 11%
Vědecké studie ukazují, že lidé, kteří přežili nehody, přírodní katastrofy nebo traumata v dětství, často trpí dlouhodobými příznaky od úzkostí a depresí přes nevysvětlitelné bolesti a únavu, až po různé druhy onemocnění a psychického „odehrávání“.
psychologie
Ukázky

Léčba traumatu

248 Kč
220 Kč
Lidé lži - 11%
(1x)
Slavná kniha psychologa M. Scotta Pecka, autora známých titulů Nevyšlapanou cestou, Postel u okna či V jiném rytmu, obrací svou pozornost k jednomu z největších témat lidského života – k otázce zla.
psychologie

Lidé lži

314 Kč
279 Kč
Trauma očima dítěte - 20%
Základní pravda, kterou autoři v knize přinášejí, je, že dospělí mají nejprve věnovat pozornost vlastnímu emočnímu stavu, protože děti mohou uvolnit své napětí pouze v přítomnosti klidného, schopného a konejšivého dospělého.
psychologie
Ukázky

Trauma očima dítěte

240 Kč
192 Kč
Závislé vztahy - 11%
(1x)

Léčba a uzdravení závislé poruchy osobnosti. Závislá porucha osobnosti se vyznačuje zvýšenou potřebou závislosti na druhých lidech, neschopností osamostatnění, nízkým sebehodnocením či nepřiměřenými obavami z opuštění.

psychologie

Závislé vztahy

233 Kč
207 Kč
Rádce pravého muže - 20%
(1x)
Každý z nás asi zná nějakého hodného hocha. Možná jste to dokonce vy sám. Jste přítel, který umí naslouchat, máte plno kamarádek, jež se vám svěřují a považují vás za dobrou partii, ale žádná vás nepozve, když se chce opravdu pobavit.
psychologie
Ukázky

Rádce pravého muže

329 Kč
263 Kč
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty - 11%
(4x)
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty komplikuje výrazným způsobem život mnohým z nás. Důsledkem mohou být často úzkosti, deprese, psychosomatická onemocnění nebo různé formy závislostí.
psychologie

Nedostatečný pocit vlastní hodnoty

251 Kč
223 Kč
Pečuj o své démony - 11%
(1x)
Význačná vůdčí osobnost amerického buddhismu Tsulrim Allione vysvětluje, že čím usilovněji bojujeme proti svým démonům, tím silnějšími se tito démoni stávají.
psychologie

Pečuj o své démony

392 Kč
348 Kč
Jak si lidé hrají - 11%
(1x)
Kniha umožňuje porozumět, co se skutečně děje mezi lidmi během základních sociálních interakcí.
psychologie

Jak si lidé hrají

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 358 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 36 > >>