Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
společenské vědy

Dobré úmysly nestačí - 20%

Stává se to často: rozhodli jsme se pomoci, ale místo abychom nejdříve shromažďovali fakta a naplánovali co nejúčinnější strategii, necháme se strhnout silnými emocemi.

společenské vědy
Ukázky

Dobré úmysly nestačí

269 Kč
215 Kč
Metrická společnost - 20%
Všudypřítomný jazyk hodnocení a bodování zásadně změnil naše vnímání hodnoty a statusu. Vzestup kvantifikace vytvořil a posílil sociální hierarchie a kvalitativní rozdíly proměnil v kvantitativní nerovnosti.
společenské vědy
Ukázky

Metrická společnost

200 Kč
160 Kč
Minuty do atomové půlnoci - 20%
(2x)
Hodiny posledního soudu ukazují, kolik času zbývá světu do katastrofické půlnoci – možné globální pohromy. Od roku 1947, tedy téměř od počátku atomového věku, je tento symbol průběžně aktualizován redakcí časopisu Bulletin of the Atomic Scientists.
společenské vědy
Ukázky

Minuty do atomové půlnoci

279 Kč
223 Kč
Rudolf Slánský - 20%
Generální tajemník Komunistické strany Československa, strůjce a zároveň jedna z nejproslulejších obětí represivního režimu KSČ. Politické osudy Rudolfa Slánského jsou nesmírně bohaté, kolem některých událostí však až dosud panovaly nejasnosti.
společenské vědy
Ukázky

Rudolf Slánský

319 Kč
255 Kč
Liberalismus - 0%
(1x)
Donald Trump je americký prezident, který se s nepokrytým pohrdáním vysmívá liberálním hodnotám. A není jediný: vyznavači neliberalismu stojí také v čele Itálie, Maďarska, Polska či Turecka. Co se vlastně stalo? Proč liberalismus ztratil podporu?
společenské vědy
Ukázky

Liberalismus

239 Kč
238 Kč
Proč si nerozumíme - 20%
Náš úsudek je však až příliš často chybný a důsledky mohou být tragické, a to nejen pro nás, ale i pro naše okolí. Gladwellovy pečlivě vyargumentované názory možná čtenáři nebudou vždy příjemné, ale o to hlouběji k němu proniknou.
společenské vědy
Ukázky

Proč si nerozumíme

249 Kč
199 Kč
Tipy a triky pro výuku cizích jazyků - 20%
Začínáte učit cizí jazyk a nevíte si rady, jak připravit hodinu, aby studenty zaujala?
společenské vědy
Ukázky

Tipy a triky pro výuku cizích jazyků

203 Kč
162 Kč
Druhá derivace touhy II. - 20%
Druhý díl trilogie úvah ekonoma Tomáše Sedláčka nad tématy a událostmi posledních let. Kniha nadčasově komentuje události, které se během našich životů dotýkaly nás všech.
společenské vědy
Ukázky

Druhá derivace touhy II.

168 Kč
134 Kč
Mytologie Slovanů - 20%
(2x)
Kniha představuje jedinečný pokus o rekonstrukci slovanské mytologie a slovanského náboženství. Giesztor v ní zkoumá panteon slovanských bohů, rituály spojené s jejich uctíváním, včetně střetávání se slovanských náboženství s křesťanstvím.
společenské vědy
Ukázky

Mytologie Slovanů

239 Kč
191 Kč
Sestup k bohyni - 20%
(1x)
Psycholožka Sylvia Brinton Perera ve své knize ukazuje, jak mohou dnes ženy znovu nalézt potlačené aspekty archetypického ženství a vydat se tak na cestu k vnitřní svobodě a celistvosti.
společenské vědy
Ukázky

Sestup k bohyni

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 161 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 17 > >>