Nejprodávanější tituly - duben 2022
specifické problémy a poruchy

Dyslexie - 11%

Bohatě ilustrovaný pracovní sešit k nácviku čtení. Pestré aktivity pro děti 2. – 3. ročníků základních škol, které mají potíže se čtením. Prvotní činností je práce s obrázky, která rozšiřuje slovní zásobu. Ve druhé fázi se pracuje s krátkými příběhy

specifické problémy a poruchy

Dyslexie

89 Kč
79 Kč
Zrazený otcem - 37%
Kniha známého polského psychologa, psychoterapeuta, spisovatele a buddhisty Wojciecha Eichelbergera přeložená do češtiny se snaží nabídnout pomoc mužům, kteří vyrůstali bez mužských vzorů, a vylíčit v čem spočívá „zrada“ rodiče.
specifické problémy a poruchy

Zrazený otcem

158 Kč
99 Kč
Žák s problémovým chováním - 20%
Problémové chování žáků patří ke každodenní realitě škol a školských zařízení. Nelze před ním zavírat oči ani očekávat, že odezní samo nebo že ho vyřeší někdo jiný.
specifické problémy a poruchy
Ukázky

Žák s problémovým chováním

99 Kč
79 Kč
Cvičení pro rozvoj čtení - 11%
Průpravná zábavná cvičení pro vytváření správných návyků při čtení, k tříbení rozlišovacích schopností, k rozvoji paměti a fonematického vnímání.
specifické problémy a poruchy

Cvičení pro rozvoj čtení

143 Kč
127 Kč
Záměrné sebepoškozování v dětství a adolescenci - 20%
Záměrné sebepoškozování je formou sebepoškozujícího chování. Stejně jako zneužívání alkoholu a jiných návykových látek, přejídání se a hladovění může sloužit jako strategie zvládání zátěže, technika navození relaxace, únik od bolestivé reality...
specifické problémy a poruchy
Ukázky

Záměrné sebepoškozování v dětství a adolescenci

237 Kč
190 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 45 položek
<< < 1 .. 3 4 5