Nejprodávanější tituly - duben 2022
rodina a dítě

Naučím se všechny hlásky - 11%
(1x)
Má vaše dítě problémy s výslovností?
rodina a dítě

Naučím se všechny hlásky

206 Kč
183 Kč
Odolné dítě - 11%
Dnešní výchova je v mnohém jiná, než tomu bylo dřív. O děti pečujeme, jako by šlo o vzácné cizokrajné květiny, kolem kterých je třeba postavit skleník a neustále je chránit, hlídat a se vším jim pomáhat.
rodina a dítě

Odolné dítě

284 Kč
252 Kč
Pepo! Ty popleto! - 11%
Volné pokračování úspěšného leporela Edo! Ty neposedo! rozvíjí příběhy Edova kamaráda, opičáka Pepy. Tentokrát je v zemi zvířátek zima a všichni se chystají na Vánoce a také oslavu nového roku.
rodina a dítě

Pepo! Ty popleto!

314 Kč
279 Kč
Pohádkové únikovky - 11%
Pohádky nejsou jen k vyprávění, můžete je zažít na vlastní kůži.
rodina a dítě

Pohádkové únikovky

206 Kč
183 Kč
Raketa 27 - 11%
Vypravte se s námi do džungle v samém středu Afriky. Objevíme přírodní národy i malé pralesní slony. Dočteme se, kde a jak pracují Lékaři bez hranic a jak se dostalo obyvatelstvo černého kontinentu do Ameriky.
rodina a dítě
Ukázky

Raketa 27

89 Kč
79 Kč
Už chodím na nočník - Knížka s puzzle - 11%
Skládej, hraj si, uč se! Tato knížka obsahuje velké kusy puzzle veselých kamarádů ze školky. Je vyrobena z pevného materiálu a díky své velikosti je ideální pro malé děti.
rodina a dítě

Už chodím na nočník - Knížka s puzzle

143 Kč
127 Kč
Co se děje v hmyzích obydlích? - 11%
Pojď se podívat do tajuplného světa hmyzích příbytků a dalších obydlí bezobratlých tvorů. Věděl si, že pavouci dokážou žít i pod vodou? Víš, jak se jmenuje domov, kde bydlí včely? A že roháči bojují o ten nejlepší příbytek pro svoje rodiny?
rodina a dítě

Co se děje v hmyzích obydlích?

197 Kč
175 Kč
Chytré vyškrabávačky - Cvičení pozornosti - 11%
V této knížce vyškrabávaček čekají na tebe napínavé úkoly. Přejeď škrabátkem přes černé stránky a hned uvidíš, jak na tom jsi s jejich řešením. Když se objeví červená barva, musíš to zkusit ještě jednou...
rodina a dítě

Chytré vyškrabávačky - Cvičení pozornosti

197 Kč
175 Kč
Jazykové hry pro malé školáky - 11%
Publikace Jazykové hry pro malé školáky je souborem her určených pro výuku češtiny jako cizího jazyka a je zaměřena na děti mladšího školního věku, tedy na tu skupinu, která herní aktivity v jazykovém vyučování potřebuje nejvíce.
rodina a dítě

Jazykové hry pro malé školáky

392 Kč
348 Kč
Jedineční lidé - 11%
Autismus se obvykle popisuje jako seznam nedostatků, mezi něž patří potíže se sociální interakci, komunikační problémy a chování opakované pořád dokola. Terapie založená na tomto pohledu se v prvé řadě snaží zbavit člověka autistických symptomů.
rodina a dítě

Jedineční lidé

268 Kč
238 Kč
Jógové karty pro začátečníky - 11%
Jógové karty pro začátečníky jsou určeny dětem i dospělým, kteří se chtějí zdravě, hravě a bezpečně hýbat.
rodina a dítě
Ukázky

Jógové karty pro začátečníky

441 Kč
392 Kč
Kde si Píťa zchladí tlapky?
Objevujte přírodu s hajným Petrem a veverčákem Píťou! Veverčákovi Píťovi i hajnému Petrovi je strašlivé horko. Píťa proto vyrazí do lesa vypátrat, jak se osvěžit. Po cestě potká několik zvířátek a ta mu prozradí, kam se chodívají zchladit.
rodina a dítě

Kde si Píťa zchladí tlapky?

188 Kč
Logopedický cvrček - ČŠŽ / CSZ - 11%
Pracovní sešit „Č Š Ž - C S Z“ – další díl z řady pracovních sešitů zaměřených na hravé procvičování výslovnosti a vyjadřovacích dovedností – slovní zásobu, tvoření vět, tvarosloví a současné rozvíjení motoriky mluvidel, ruky = grafomotoriky, logi
rodina a dítě

Logopedický cvrček - ČŠŽ / CSZ

116 Kč
103 Kč
Logopedický cvrček - Ř - 11%
Pracovní sešit „Ř“ – další díl z řady pracovních sešitů zaměřených na hravé procvičování výslovnosti a vyjadřovacích dovedností – slovní zásobu.
rodina a dítě

Logopedický cvrček - Ř

71 Kč
63 Kč
Můj první pracovní sešit - Bludište - 11%
Tento pracovní sešit, založený na výukové metodě Kumon, pomáhá dětem správně držet a vést tužku vyznačenou cestou a též osvojit si schopnost koncentrace.
rodina a dítě

Můj první pracovní sešit - Bludište

161 Kč
143 Kč
Omalovánky 3+ - 11%
Na 80 stranách si každé šikovné dítě může vybarvit omalovánky. Rozvine tím svoji fantazii, ale i jemnou motoriku, paměť a kreativitu. Ať už k tomu použije pastelky, fixy nebo vodovky, výsledek bude vždy báječný.
rodina a dítě

Omalovánky 3+

161 Kč
143 Kč
Raketa 24 - 11%
V tomto čísle si posvítíme na hrdiny. Vyberte si své superhrdinské jméno a poleťte s námi vylepšit svět. Proč je důležitá víra v sebe sama, jaké je desatero záchranáře pro děti a jak moc hrdinská mohou být některá nevděčná povolání.
rodina a dítě
Ukázky

Raketa 24

89 Kč
79 Kč
Velká kniha her pro děti - 11%
Rozvíjejte u dětí jejich logické myšlení, schopnost strategie i rychlého rozhodování.
rodina a dítě

Velká kniha her pro děti

269 Kč
239 Kč
Vím, jak se cítíš - 11%
Pracovní sešit se zaměřuje na rozvoj sociálních kompetencí, schopnost číst emoce, rozumět jim, správně je interpretovat.
rodina a dítě

Vím, jak se cítíš

152 Kč
135 Kč
Vojáčci - 11%
Vydejte se s námi na dobrodružnou výpravu do vojenského světa! Zastavíme se třeba u husitů, kde si prohlédneme vojenské ležení s vozovou hradbou a podíváme se, jaké používali zbraně.
rodina a dítě

Vojáčci

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 81 - 100 z 454 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 23 > >>