Nejprodávanější audioknihy - duben 2022

Amáliina nehybnost
(1x)
Sedm let v životě ženy – redaktorky časopisu, poučené všemi druhy umění i myšlenkových konceptů, ženy, která pomalu prošvihává svou biologickou roli matky a řešení hledá v psychoterapii, miluje hory a Japonsko, a její pozorovatelský talent cílí na zpočátku zásadní, pak trapný a nakonec komický seznam mužů, z nichž ten nejdůležitější je – mrtvý.

Amáliina nehybnost

269 Kč
Barák
(1x)
Psychologický román Alžběty Bublanové Barák nabízí nevšední pohled do duše stárnoucí ženy. Co se stane, když naši životní rutinu naruší nečekané osobní události? Jsme schopni ovlivňovat vlastní osud, nebo musíme jen naplňovat roli ?
Ukázky

Barák

229 Kč
David Hecl: Mluví k vám kapitán
(3x)
Ještě teď, když si na to celé vzpomenu, mi naskakuje husí kůže.

David Hecl: Mluví k vám kapitán

314 Kč
Dnes ještě ne
Radomír nemá pocit, že by mu v životě něco scházelo, dokud na šachovém fóru nepotká Jarmilu. Kdežto Milan je na tom přesně naopak – Gábinu sice miluje, ale jeden večer, ten dnešní večer by potřeboval strávit bez ní.

Dnes ještě ne

224 Kč
Jed pro kralevice
Dvanáct mužů z blízkosti kralevice Karla zemřelo na hostině pořádané v augustiniánském klášteře v italské Padově.

Jed pro kralevice

269 Kč
Kallocain
Kallocain, droga pravdy, po jejímž požití každý vyzradí na sebe i na své nejbližší i ta nejskrytější tajemství, a její objevitel, loajální spoluvoják Světového státu Leo Kall, jsou hlavními hrdiny strhujícího antiutopického románu.

Kallocain

314 Kč
Kroky vraha
(2x)
V pražském lesoparku byla v noci uškrcena mladá žena. První detektivní případ inspektora Bergmana k poslechu.
Ukázky

Kroky vraha

359 Kč
Kulhavý poutník
Filozofický esej z roku 1936 spadá do posledního období literární tvorby Josefa Čapka a je počítán mezi jeho nejvýznamnější opusy díky snaze o postižení smyslu a podstaty lidské existence.

Kulhavý poutník

179 Kč
Není moře jako moře
Maminka, v podání Pavly Tomicové, najde starý deník dcery Helenky z doby, kdy byla ještě malá. Ví, že by sice neměla, ale nedá jí to a začte se do něj...

Není moře jako moře

233 Kč
Netrpělivost srdce
Slavný román v audioknižní podobě s vynikajícím interpretem Radúzem Máchou.

Netrpělivost srdce

266 Kč
Píseň o Viktorce
(1x)
Známá postava Babičky Boženy Němcové rozehrála autorovu fantazii tak, že básnicky ztvárnil její osobnost, osudy i city, jimiž hořelo i trpělo její srdce, a promítl do nich spisovatelčin trpký lidský a citový úděl.
Ukázky

Píseň o Viktorce

99 Kč
Polednice Plešatá palice
Strhující příběh současných puberťáků zakotvený v českém folkloru, plný hrůzyplné atmosféry i morálního ponaučení, v audioknize načtené samotným autorem.

Polednice Plešatá palice

314 Kč
Povídky a jedna báseň - 18%
(3x)
Povídky skutečně jedna báseň, v nichž je humor různě poschovávaný, ale zcela patrný.

Povídky a jedna báseň

373 Kč
304 Kč
Přestaňte řešit h*vna
Autor světového bestselleru Odse*te se, Gary John Bishop, přichází s bezprecedentním návodem, jak se přestat sabotovat a začít žít život, po kterém toužíte.
Ukázky

Přestaňte řešit h*vna

299 Kč
Příchod bohů
Legendární vědecko-fantastické povídky od krále české komiksové scény: o nových planetách, o posádkách kosmických korábů, a o jejich dobývání vesmíru.

Příchod bohů

359 Kč
Spící město
Co kdybyste jednoho rána zjistili, že vaši rodiče nejsou k probuzení?

Spící město

269 Kč
Stroj času
(1x)
Jeden z nejpůsobivějších a nejvlivnějších románů sci-fi, jaké byly kdy napsány o putování v čase a prostoru od kultovního autora sci-fi H. G. Wellse.

Stroj času

314 Kč
To by se zvěrolékaři stát nemělo

Nahlédněte do kouzelného a nezapomenutelného světa Jamese Herriota, nejoblíbenějšího veterináře na světě, a jeho zvěřince vtipných, hřejivých, ale někdy i smutných zvířecích pacientů.

Ukázky

To by se zvěrolékaři stát nemělo

398 Kč
Všímavost a soucit se sebou
Poutavá kniha pro odborníky i laiky o podstatě a metodách všímavosti jakožto cestě ke zdraví, štěstí, a soucitu k nám samým i všem živým bytostem.
Ukázky

Všímavost a soucit se sebou

349 Kč
Výpravy jinam
Fantasy román úspěšného autora Marka Skřipského nabízí kvalitní historickou fantasy, návštěvy nejrozličnějších paralelních světů i napínavou detektivní zápletku.
Ukázky

Výpravy jinam

399 Kč
Zobrazuji 81 - 100 z 535 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 27 > >>