Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
přírodní vědy

Když se blýská na časy - 20%

Průvodce světem počasí a klimatických změn od moderátorů České televize. Zemská atmosféra fascinuje lidstvo už od nepaměti. Právě v ní totiž vznikají nejsledovanější přírodní jevy – počasí.

přírodní vědy
Ukázky

Když se blýská na časy

249 Kč
199 Kč
Moudrost lesa - 20%
(1x)
Les umí dostat z lidí to nejlepší! Romantický hvozd – hluboké ticho, vůně mechu a pryskyřice, ševelení v korunách stromů: představujete si les také tak? Tato nádherná místa se stávají vlivem lidské chamtivosti a znečišťování čím dál vzácnějšími.
přírodní vědy
Ukázky

Moudrost lesa

295 Kč
236 Kč
Nová cesta do pravěku - 20%
(1x)
Zkusili jste si už představit, jaké by to bylo, podívat se do dávnověku Země? Třeba do doby impozantních dinosaurů? Pozorovat zblízka obrněného stegosaura nebo triceratopse, utíkat před děsivým tyranosaurem, zaplavat si s ichtyosaury, proletět se na rogalu spolu s obřími ptakoještěry nebo si pohladit roztomilé opeřené dinosaurky?
přírodní vědy
Ukázky

Nová cesta do pravěku

249 Kč
199 Kč
Rostliny způsobující otravy - 20%
Kniha podává ucelené informace o jedovatých a potenciálně jedovatých rostlinách středoevropské flóry, o jejich identifikačních znacích, obsahových látkách odpovědných za toxicitu, projevech otravy a možnostech pomoci postiženému.
přírodní vědy
Ukázky

Rostliny způsobující otravy

270 Kč
216 Kč
Tajná síť přírody - 20%
Autor bestsellerů Peter Wohlleben nám umožňuje ponořit se do neprobádaného světa a popisuje úchvatnou souhru světa rostlin a zvířat: jak se vzájemně podmiňují? A co se stane, když něco tento jemně vyvážený systém naruší?
přírodní vědy
Ukázky

Tajná síť přírody

295 Kč
236 Kč
Citový život zvířat - 20%
(1x)
Starostlivě pečující veverky, věrně milující krkavci, soucitné myšky a truchlící laně – také si tyto city spojujete jen s lidmi? Peter Wohlleben, lesník a autor bestsellerů, člověk s vášnivým zaujetím pro přírodu, čtenáře opět přivádí v úžas.
přírodní vědy
Ukázky

Citový život zvířat

295 Kč
236 Kč
Červená královna - 20%

Červená královna je poutavě napsaná encyklopedie nejnovějších vědeckých názorů na lidskou přirozenost.

přírodní vědy
Ukázky

Červená královna

249 Kč
199 Kč
Sciencia - 20%
Sciencia je bohatě ilustrovaná kniha zaplněná informacemi o tom nejzajímavějším v přírodních vědách. Je to základní příručka pro zvídavého čtenáře každého věku.
přírodní vědy
Ukázky

Sciencia

299 Kč
239 Kč
Matematický vesmír - 20%
(2x)
Jak to, že náš skutečný svět lze velmi dobře popsat pomocí matematických struktur? Přední americký kosmolog švédského původu Max Tegmark, profesor na MIT, se ve své nejnovější knize zamýšlí nad samotnou podstatou reality.
přírodní vědy
Ukázky

Matematický vesmír

299 Kč
239 Kč
Obsahuji davy - 20%
Život mikrobů je úzce propleten s tím naším, stejně jako se životem každého živočicha na Zemi. Bez nich bychom tu zkrátka nebyli. Toto poznání se v posledních letech stalo nejdůležitější biologickou revolucí od doby Darwina – a vy můžete být u ní.
přírodní vědy
Ukázky

Obsahuji davy

295 Kč
236 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 69 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>