Nejprodávanější tituly - duben 2022
alternativní medicína

Zdravá střeva, zdravý život - 11%
Autor, zkušený a úspěšný terapeut zabývající se celostní medicínou, v knize srozumitelně objasňuje, jak nerovnováha ve střevech souvisí s kožními nemocemi, chronickými bolestmi, alergiemi a mnoha dalšími zdravotními potížemi.
alternativní medicína

Zdravá střeva, zdravý život

287 Kč
255 Kč
Přírodní hormonální léčba - 11%
(1x)
Pokud je náš přirozený hormonální stav vyveden z rovnováhy, například v pubertě, po těhotenství, když ženy i muži (!) přicházejí do let, v období velkého stresu a podobně, může docházet k různým potížím.
alternativní medicína
Ukázky

Přírodní hormonální léčba

260 Kč
231 Kč
Dřevo se stává vodou - 6%
(3x)
Autorka se věnuje všem pěti hlavním elementům čínské medicíny, tedy vodě, dřevu, kovu, ohni a zemi, a pokouší se v jasném a přehledném výkladu ukázat, jak tyto principy vlastně fungují a jak bychom s nimi měli pracovat, abychom se cítili lépe.
alternativní medicína

Dřevo se stává vodou

253 Kč
238 Kč
Učebnice ájurvédy I. - 11%
(2x)
Vydáním Učebnice ájurvédy vstoupilo ájurvédské vzdělávání do nové etapy. Jedná se o první učebnici ájurvédské medicíny, napsanou pro západní studenty. Její vydání by mělo na Západě přispět k rozvoji prvních skutečných ájurvédských vysokých škol.
alternativní medicína

Učebnice ájurvédy I.

608 Kč
540 Kč
Bachovy květové esence od A do Z - 6%
Průvodce na cestě k rovnováze, klidu a štěstí, 39 ilustračních návodů na použití posilujících esencí.
alternativní medicína

Bachovy květové esence od A do Z

322 Kč
303 Kč
Zdravé těhotenství, přirozený porod - 11%
(5x)
Třetí vydání úspěšné knihy, která citlivě provádí těhotenstvím, porodem, šestinedělím a kojením, který nabízí ověřené praktické návody, jak v těchto obdobích využít bylinek, homeopatických přípravků a éterických olejů.
alternativní medicína

Zdravé těhotenství, přirozený porod

629 Kč
559 Kč
Tajemství krve I. - 11%
Nový pohled na výživu a její vliv na duchovní vývoj člověka Kniha se především zabývá působením látek, jež se přirozeně vyskytují ve stravě a nápojích. Popisuje, jak přijímané látky ovlivňují složení, správné fungování a další vlastnosti naší krve.
alternativní medicína

Tajemství krve I.

198 Kč
176 Kč
Homeopatická první pomoc - 11%
Tento homeopatický domácí lékař popisuje různé akutní situace, se kterými se v běžném životě nejčastěji setkáváme. Jsou to jednak horečnaté stavy a onemocnění a jednak různé druhy úrazů.
alternativní medicína

Homeopatická první pomoc

225 Kč
200 Kč
Jíme, abychom žili II. - 11%
Autoři ve smém 2. dílu shrnuli poznatky ze své dvacetileté praxe a ze svých zkušeností s výživou a jejich aplikace při léčení.
alternativní medicína

Jíme, abychom žili II.

179 Kč
159 Kč
Dechové techniky - 11%
Prostřednictvím dýchání je každý z nás spojen s vnějším světem. Vědomé zacházení s dechem ovlivňuje jemnohmotnou i fyzickou rovinu naší existence.
alternativní medicína

Dechové techniky

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 60 položek
<< < 1 .. 4 5 6