Nejprodávanější Kniha - duben 2022
romány

Štvanice
Štvanice je román, který vypovídá mnohé o dnešním Rusku, ale i o stále aktuálnějším nebezpečí celého současného světa, jímž je manipulování veřejným míněním spojené s vytrácení se etiky z novinářské a politické praxe.
romány

Štvanice

224 Kč
To prší moře
(3x)
Napínavé psychologické drama jedné zdánlivě obyčejné rodiny, ve kterém autorka umožní čtenáři nahlédnout do křehkých duší, osudů a životů, které jsou tak podobné těm co žijeme.
romány

To prší moře

332 Kč
Tutanchamon
Tutanchamona již od prvního nádechu obklopovala aura zlověstné předtuchy. Přesto za svůj velmi krátký život dosáhl vysokých cílů.
romány

Tutanchamon

332 Kč
V pasti Araba
Sára se dostala do zajetí šejka Abdullaha. Stane se jeho otrokyní – až do dne, kdy se v domě objeví muž, který si ji chce vzít za manželku. Pod nátlakem se za něj nakonec provdá.
romány

V pasti Araba

269 Kč
Válečník
(1x)
Válečník je závěrečný díl Cornwellovy románové série Anglosaská kronika, v němž kromě vyvrcholení úsilí o sjednocení všech saských království spisovatel líčí usmíření hlavního hrdiny se synem, křesťanským biskupem.
romány

Válečník

314 Kč
Vinařova žena
Láska i zrada s chutí šampaňského. Vinařství Maison Chauveau bylo pro Ines idylickým domovem, než do kraje Champagne dorazila německá armáda.
romány

Vinařova žena

359 Kč
Antonia a její dcery
Krajina protkaná vůní olivovníku, zapadající slunce líbající plody ve vinohradu a silné osudy toskánských žen…
romány

Antonia a její dcery

268 Kč
Hnízda v octu
Několikavrstevný román vychází z části autorčiných vzpomínek, pak ale přechází v širší souvislosti, které se váží k základním otázkám lidského svědomí, lidských přání, touhy po uznání či pocitu bezmoci.
romány

Hnízda v octu

269 Kč
Monty Bodkin se vrací
Ojedinělý, až nezapomenutelný příběh policejní šťáry v londýnském nočním klubu.
romány

Monty Bodkin se vrací

251 Kč
Nelituju ničeho
(2x)

Od bestsellerové autorky knih Bez naděje a Námi to končí Morgan si nepřeje nic jiného, než aby její šestnáctiletá dcera Clara neopakovala tytéž chyby, kterých se v mládí dopustila ona sama.

romány

Nelituju ničeho

314 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 89 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 > >>