Nejprodávanější tituly - duben 2022
výchova a rodina

Hustej Internet - 11%
(1x)
Lucie Seifertová a Lenka Eckertová Vás velmi vtipnou formou provedou úskalími a nebezpečími, které číhají na internetu na Vás a Vaše děti.
výchova a rodina

Hustej Internet

179 Kč
159 Kč
Jak přežít, když mě všechno štve - 11%
Proč potřebuje tuto knihu? Knížka dítěti ukáže, jak zvládat náročné situace a jak si poradit s tím, že se mu něco nelíbí a má na něco vztek. Nejde o to nepříjemné emoce potlačovat, ale najít cestu, jak se s nimi vypořádat a přitom neublížit ostatní
výchova a rodina

Jak přežít, když mě všechno štve

179 Kč
159 Kč
Rizikové chování v dospívání - 11%
Kniha podává přehled o tzv. nové morbiditě mládeže, která v současnosti významně ohrožuje zdraví dospívajících a zvyšuje jejich nemocnost i úmrtnost. Jedná se o tzv. syndrom rizikového chování v dospívání.
výchova a rodina

Rizikové chování v dospívání

269 Kč
239 Kč
Rodina a rodinná terapie - 11%
Jedna ze stěžejních knih zakladatele strukturální terapie, v níž jsou rozebrány základní myšlenky tohoto směru rodinné terapie.
výchova a rodina

Rodina a rodinná terapie

329 Kč
292 Kč
Koncept kontinua - 6%
(21x)
Autorka ve své světově proslulé knize vysvětluje, jak je potřeba zacházet s našimi dětmi, aby z nich vyrostly spokojení a samostatní lidé, kteří si nepotřebují „léčit“ své deprivace z dětství.
výchova a rodina

Koncept kontinua

168 Kč
158 Kč
Výchova k toleranci a proti rasismu - 11%
Naši přední psychologové, sociologové, pedagogové, antropologové a další odborníci z oblasti sociálních věd připravili jeden z prvních konkrétních programů výchovy dětí a mládeže k toleranci a proti rasismu.
výchova a rodina

Výchova k toleranci a proti rasismu

258 Kč
230 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 66 položek
<< < 1 .. 5 6 7