Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
dobrodružství

Divotvůrce 5: Královnovrah - 20%
Po souboji na poušti Kellen nechtěně potřísní daromanskou vlajku svou krví. Strážcům zákona nyní nezbývá než ho za takový čin zatknout. Několik dní předtím, než je Kellen postaven před královnu, aby byl odsouzen k smrti, dostane od spoluvězně podivnou radu: když zabije královnu, vyslouží si za to shovívavost od těch, kdo jsou u moci.
dobrodružství
Ukázky

Divotvůrce 5: Královnovrah

249 Kč
199 Kč
Hraničářův učeň 14 - Souboj na Araluenu - 20%
(1x)
Král Duncan a princezna Kasandra jsou uvězněni v jižní věži hradu Araluenu a musejí se bránit neustálým útokům klanu Rudé lišky. Horác a hraničář Gilan jsou zatím obleženi ve staré pevnosti na severu země.
dobrodružství
Ukázky

Hraničářův učeň 14 - Souboj na Araluenu

259 Kč
207 Kč
Praštěný trpaslík - 20%

Najde trpaslík cestu domů? Sourozenci Martin a Štěpánka tráví prázdniny na vesnici u babičky. Jednou při procházce lesem objeví v domečku, který tam postavili, živého trpaslíka!

dobrodružství
Ukázky

Praštěný trpaslík

189 Kč
151 Kč
Sheila, dcera delfínů: Tajemství Atlantidy - 20%
Třinácté narozeniny převrátí Sheile život na ruby. Poprvé se promění v delfína, a začne tak jedno velké dobrodružství! Společně s Mariem se vydá na cestu, aby zachránila jeho matku ze spárů strašlivého Zaidona, Pána hlubin, kterému musí přinést sedm magických kamenů.
dobrodružství
Ukázky

Sheila, dcera delfínů: Tajemství Atlantidy

199 Kč
159 Kč
Strašidelná knihovna - Na půdě je duch - 20%

Chcete, aby děti rády četly? Nabídněte jim příběh, který je bude bavit. Pozvěte je do Strašidelné knihovny! Kaz není obyčejný kluk, je to duch. Klárka zas není obyčejná holka – dokáže totiž vidět duchy.

dobrodružství
Ukázky

Strašidelná knihovna - Na půdě je duch

149 Kč
119 Kč
Viktor a případ zmizelého psa - 20%
Strach a beznaděj… Takové pocity prožívá Viktor, kterému jednoho dne záhadně zmizí milované štěně.
dobrodružství
Ukázky

Viktor a případ zmizelého psa

254 Kč
203 Kč
Zmizení Edwina Lindy - 20%

Tajemství Šumavy v ohrožení. První díl dobrodružné série Tromby. Poslední rok byl pro Edwina jako zlý sen. Potom, co za podivných okolností zmizel ve skalách jeho otec a málem přišel o maminku, začínají i na Edwina dorážet temné síly. Brzo si uvědomí, že se jim musí postavit čelem a bojovat, stejně jako hrdinové jeho milovaných fantasy knížek. Spolu s kamarády se rozhodne ochránit tajemství, které mu zanechal otec: mapu Šumavy a záhadný zápisník, který by v rukou mocných proměnil šumavské hvozdy v kamennou poušť.

dobrodružství
Ukázky

Zmizení Edwina Lindy

189 Kč
151 Kč
Zvířecí hrdinové – Na Titaniku - 20%

Dobrodružný příběh o zvířatech, lidech, statečnosti, věrnosti a přátelství na pozadní dramatických historických událostí. Když voříšek Mutt zjistí, že má jeho milovaná Alice odplout do Ameriky bez něj, je rozhodnutý následovat ji za oceán za každou cenu.

dobrodružství
Ukázky

Zvířecí hrdinové – Na Titaniku

189 Kč
151 Kč
Jak vycvičit draka - 20%

Jak se stát největším vikinským hrdinou všech dob? Můžete se jím prostě narodit. Může vám to zákulisními intrikami zařídit vaše babička. Nebo se k tomu můžete dopracovat vlastní pílí jako Škyťák Šelmovská Štika III...

dobrodružství
Ukázky

Jak vycvičit draka

179 Kč
143 Kč
Hraničářův učeň První roky - Bitva na Hackhamské pláni - 20%
(2x)
Mír v Araluenu je v ohrožení a nově korunovaný král Duncan se připravuje na válku. Morgarath zatím potají shromažďuje armádu divokých bestií známých jako wargalové. Halt se chystá na zdánlivě nemožný úkol – zdolat Deštné a temné hory, připlížit se nepozorovaně k nepříteli a odhalit jeho temné plány.
dobrodružství
Ukázky

Hraničářův učeň První roky - Bitva na Hackhamské pláni

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 75 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>