Nejprodávanější audioknihy - duben 2022

Spát v moři hvězd - Kniha II
(1x)
Strhující závěr epické vesmírné ságy od autora bestsellerové série Odkaz Dračích jezdců. Xenobioložka Kira Navárezová na průzkumné misi objevila mimozemský organismus a celý život se jí obrátil vzhůru nohama.

Spát v moři hvězd - Kniha II

404 Kč
Tajemství Velkého Vonta

Závěr stínadelské trilogie v podání Davida Matáska. Po neklidné éře bezvládí ve Stínadlech zvítězilo vontské hnutí Žlutý květ.

Ukázky

Tajemství Velkého Vonta

399 Kč
Tracyho tygr
(2x)
Půvabný příběh Thomase Tracyho, newyorského mladíka, ke kterému se jednoho dne připojí jako stálý společník tygr, na něhož mladík už od dětství čeká, aby v něm probudil lásku k dívce Lauře a naučil ho dalším důležitým věcem.

Tracyho tygr

314 Kč
Ďáblův nápoj
(1x)
První příběh z plánované edice Zločiny na dvoře císaře Karla IV. Středověká detektivka s Viktorem Preissem a Tomáše Töpferem v hlavních rolích.
Ukázky

Ďáblův nápoj

279 Kč
Hysterie – strach z odmítnutí
(1x)
Velmi často se setkáváme s nadávkou „Nebuď hysterická!“ Pejorativní vyznění z označované osobnosti okamžitě udělá vyvrhele společnosti, byť to absolutně není pravda!
Ukázky

Hysterie – strach z odmítnutí

295 Kč
Intimní historie
(2x)
Zábavnou formou sledujeme proměnu společenského chování v ohledu na intimní činnosti (např. antikoncepce či spodní prádlo) od starověku až po novověk.

Intimní historie

359 Kč
Italské trojhubky
(2x)
Co ukrývá správná italská hospodyňka pod svou bělostnou zástěrou?

Italské trojhubky

269 Kč
Já, Finis
Ze Země se ztrácí kluci. Přesně v den svých osmých narozenin beze stopy zmizí a nikdo tomu nedokáže zabránit. Lidé ztratili veškerou naději, dokonce si už ani nekladou otázky kdo, kam a hlavně proč chlapce unáší. Dvanáctiletý Petr však nezmizel.

Já, Finis

314 Kč
Spasitel Duny
Paul Atreides, zvaný teď převážně Muad'dib, je absolutním pánem světa – a zároveň obětí své vlastní předzvěstné schopnosti, která z něj v očích jeho poddaných udělala boha.
Ukázky

Spasitel Duny

349 Kč
Spiknutí oběšenců
(3x)
Poblíž Benešova u Ploučnice buduje pro panovníka bratranec Marka z Vartemberka hrad Ostrý. Od počátku stavbu provázejí potíže, a proto Marek požádá o pomoc svého švagra Oldřicha z Chlumu.

Spiknutí oběšenců

359 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 529 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 53 > >>