Nejprodávanější hry - duben 2022

Grabolo - 11%
GRABOLO je rychlá kontaktní postřehová hra. Dokaž, že máš u stolu nejlepší oči a nejrychlejší ruce.

Grabolo

224 Kč
199 Kč
HEADU: První počítání - 11%

Čísla, množství a posloupnosti Velké výukové počítadlo určené pro hru různými způsob

Ukázky

HEADU: První počítání

224 Kč
199 Kč
Hlavolam ježek v kleci kovový hnědý - 11%
Pravděpodobně nejznámější hlavolam v České republice. Má podobu kuličky s dlouhými ostny, která je uvnitř válcového pouzdra s různě velkými otvory. Smyslem hlavolamu je vyndat ježka ven z klece. Vhodné jako originální dárek, kterým potěšíte každého. Rozměry balení 8 x 16 x 5 cm. Vhodné pro děti od 3 let.

Hlavolam ježek v kleci kovový hnědý

161 Kč
143 Kč
Honey Combine - Létá jezdí plave
Stolní hra pro nejmenší, kteří se naučí rozeznávat jednotlivé dopravní prostředky, pro 2 hráče. Není traktor jako traktor a ponorka rozhodně nelétá...

Honey Combine - Létá jezdí plave

263 Kč
Hra lodě Námořní bitva - 11%
Po otevření krytu hry do svislé polohy si hráči rozdělí lodě tak, aby oba měli stejný počet lodí stejného typu. Počet otvorů v každé lodi značí nezbytný počet zásahů nutný k potopení lodi. Hráči umístí své lodě na svislou plochu hry. Střídají se ve střelbě. Střílejí na soupeřovy lodě pomocí kombinace písmen a čísel, například B8, D2 a podobně. Pokud je střelba úspěšná, hráč strílí znova.

Hra lodě Námořní bitva

152 Kč
135 Kč
Jméno, město, zvíře, věc - 11%

Klasická vědomostní hra pro 2 a více hráčů. Cílem hry je nasbírat co nejvíce kartiček. Obsahuje 70 hracích karet, pravidla hry v českém a slovenském jazyce.

Jméno, město, zvíře, věc

179 Kč
159 Kč
Kopaná/Fotbal - 11%
Objevte kouzlo fotbalu s tímto pružinovým stolním fotbalem! Staň se nejlepším fotbalistou světa a vyhraj zápas se svým týmem. Hráči jsou na pružinkách a brankáře lze posouvat ze strany na stranu. Hra pro všechny věkové kategorie potěší malé i velké kluky. Rozměry balení 53 x 31 x 8 cm. Vhodné pro děti od 5 let.

Kopaná/Fotbal

431 Kč
383 Kč
Kouzelné čtení - minikniha Kočka - 11%
Je jedno, jestli je kočička mourovatá, bílá, černá, rezavá nebo s flíčky, všechny mají rády lenošení, zvláště na sluníčku. Kočičky jsou přebornice v lezení, a tak pro ně není problém zdolat třeba plot, když se vydávají na noční výpravy.

Kouzelné čtení - minikniha Kočka

206 Kč
183 Kč
Kouzelné čtení - minikniha Lesní zvířátka - 11%

Poznejte spolu s dětmi lesní zvířátka jako je medvěd, liška, jezevec a další s interaktivní mluvící knihou Lesní zvířátka z edice Kouzelné čtení. Les je plný zvířátek, která tu mají domov ale také spoustu kamarádů. Nudit se určitě nebudete.

Kouzelné čtení - minikniha Lesní zvířátka

206 Kč
183 Kč
Kouzelné čtení - minikniha Pes - 11%
Kdo je nejlepší přítel člověka? Správně, pes! Je to veselý a věrný společník. Někteří pejskové jsou velcí, jiní malí, někteří rádi lenoší a další chvilku neposedí, jedni jsou přátelští a další cení zuby.

Kouzelné čtení - minikniha Pes

206 Kč
183 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 103 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 11 > >>