Nejprodávanější tituly - duben 2022
esoterika a astrologie

Bohové, polobohové a předkové lidí - 11%
V této průlomové knize Zecharia Sitchin tvrdí, že i v dnešní době stále existují fyzické důkazy, které by mohly dát těmto sumerským a biblickým příběhům za pravdu.
esoterika a astrologie

Bohové, polobohové a předkové lidí

358 Kč
318 Kč
Brána smrti - 11%
(1x)
Kniha rozvíjí stejnojmenný seriál České televize a dané téma zachycuje ve větší ploše. Jednotlivé poznatky a zkušenosti tu jsou v nezkráceném působivějším vyznění a nabízejí jiný pohled na smrt, než je běžné.
esoterika a astrologie
Ukázky

Brána smrti

410 Kč
364 Kč
Goetia sborník lóže OLDM - 11%
(1x)
I druhý titul z edice Grimoire Occulte lóže OLDM, pochází z původní vydavatelské taktovky S. L. MacGregora Matherse. Tentokráte se jedná o knihu Goetia. Populární encyklopedie goetických demonů, jejich zaklínání a další praxe.
esoterika a astrologie

Goetia sborník lóže OLDM

288 Kč
256 Kč
Partnerský výklad tarotu - 11%
Nejčastějšími otázkami, které pokládáme ve výkladech, jsou otázky na vztahy, na partnery a partnerky, na lidi okolo nás. Snažíme se dozvědět, jak se bude vztah vyvíjet, co si o nás druzí myslí nebo jaký k nim máme zvolit přístup.
esoterika a astrologie

Partnerský výklad tarotu

180 Kč
160 Kč
Snění temnoty
(1x)
Kniha Snění temnoty: magie, sex a politika čelné představitelky hnutí wicca a významné politické aktivistky vystupující pod jménem Starhawk pozoruhodně spojuje oblasti magie, spirituality a snah o politické a společenské změny.
esoterika a astrologie

Snění temnoty

62 Kč
Alchymie a tarot - 11%
(1x)

Kniha se věnuje Meyrinkovu zájmu o alchymii a podrobně rozebírá alchymickou a tarotovou symboliku a strukturu v Meyrinkových románech Golem a Bílý dominikán.

esoterika a astrologie

Alchymie a tarot

204 Kč
182 Kč
Archandělské mandaly - 20%

22 originálních mandal k vybarvení, poselství archandělských průvodců, význam barev a co o vás mandala říká. Archandělské mandaly v sobě nesou zpřítomněnou energii daných světelných bytostí.

esoterika a astrologie

Archandělské mandaly

150 Kč
120 Kč
Bílí lidé - 20%
Okultní novela adepta lóže "Zlatý Úsvit". Vynikající dílo, které‚ bylo znovuobjeveno v šedesátých letech našeho století díky knize "Jitro kouzelníků“.
esoterika a astrologie
Ukázky

Bílí lidé

49 Kč
39 Kč
Ho’oponopono - 11%
Ho’oponopono je starý havajský rituál, jehož název v překladu znamená „vylepšit, vyčistit, napravit chybu“. Jde v něm o proces uvolňování a odpuštění. Základní myšlenkou je převzetí stoprocentní zodpovědnosti za vše, co se děje kolem nás i v nás.
esoterika a astrologie

Ho’oponopono

153 Kč
136 Kč
Tao vysvobození - 11%
Realistickým a dobře srozumitelným stylem nabízí autor účinné metody, jak nechat vyvanout napětí, strach, hněv a bolest.
esoterika a astrologie

Tao vysvobození

259 Kč
230 Kč
Cesta ke zdraví - 11%
Ve třetí knize ruského autora Michaila Tombaka Cesta ke zdraví ( v češtině vyšly rovněž knihy Je možné žít 150 let? a Vyléčit nevyléčitelné) nenajdete žádné příkazy nebo zákazy.
esoterika a astrologie

Cesta ke zdraví

214 Kč
190 Kč
Karty Kouzelné mapy - 6%
(1x)
Karty Kouzelné mapy jsou ideálním průvodcem na životní cestě. Byly vytvořeny, aby vám pomohly pochopit kouzlo příběhu vašeho života, posílily vás, ukázaly cestu ke svobodě a naplnění životního poslání.
esoterika a astrologie

Karty Kouzelné mapy

377 Kč
355 Kč
Mnoho životů, mnoho Mistrů - 20%
Autor téhle knížky měl zavedenou psychiatrickou praxi, spokojené manželství a klidný život. To všechno ovšem jen do chvíle, než do jeho ordinace vstoupila Catherine, mladá žena trpící úzkostí a děsem z celého světa.
esoterika a astrologie
Ukázky

Mnoho životů, mnoho Mistrů

169 Kč
135 Kč
Osho Zen Tarot - 6%
(5x)
Zdá se vám život nejistý a plný pochybností? Hledáte nějaký zdroj inspirace? Osho Zen Tarot se zaměřuje na pochopení toho, co je tady a teď.
esoterika a astrologie

Osho Zen Tarot

660 Kč
622 Kč
Poselství Mistrů - 20%
Zatímco ve svých předešlých knihách se dr. Weiss zabýval spíš vlivem minulých životů na současné životy lidí, v tomto díle se zaměřil na nadčasové, blahodárné a vpravdě božské působení netělesných bytostí, jež jsou zasvěceným známé coby Mistři.
esoterika a astrologie
Ukázky

Poselství Mistrů

169 Kč
135 Kč
Tajné brány kabaly - 11%
Ted Andrews nám překládá nový a účinný způsob, jak se napojit na magii mystéria Stromu života. Odkrývá tajemství alternativní práce s kabalou - metodu, která nebyla dosud nikdy zveřejněna tiskem.
esoterika a astrologie

Tajné brány kabaly

304 Kč
270 Kč
Karty v srdci, srdce v kartách - 11%
Druhá kniha autorky není její oslavou umět číst z karet, ale laskavým a přemýšlivým sdělením, že ve svých životních patáliích nejsme sami a že se vždy najde někdo, kdo nám podá pomocnou ruku.
esoterika a astrologie

Karty v srdci, srdce v kartách

179 Kč
159 Kč
Když se nemožné stane - 6%
(1x)
Esotrerika, psychologie i medicína. Fascinující příběhy, které obsahují Grofův půl století trvající průzkum oblastí, které konvenční psychologie dosud nezmapovala.
esoterika a astrologie

Když se nemožné stane

424 Kč
399 Kč
Kniha kouzel - 11%
Kouzlení a čarování pozvolna vstoupilo do našich životů a nejedna moderní žena i nejeden úspěšný muž napomáhají příznivému průběhu svého žití kouzly. Ale jak to vlastně funguje?
esoterika a astrologie

Kniha kouzel

169 Kč
150 Kč
Dopisy Paracelsovi - 11%
Kniha jednoho z nejvýznačnějších českých hermetiků představuje ucelený přístup ke studiu esoterismu, od základních informací určených začátečníkům až po vysokou praxi, která z díla mluví řečí náznaků.
esoterika a astrologie

Dopisy Paracelsovi

495 Kč
440 Kč
Zobrazuji 141 - 160 z 179 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 > >>