Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
sci-fi a fantasy

Časodějové – Číselné jméno - 20%
(1x)
Ve čtvrtém díle ságy o kouzelnících, kteří umí čarovat s časem, budou klíčníci hledat Rozeklaný zámek… Vasilisa začala konečně studovat skutečné časodějnictví. Na Černovílu – zámku Královny temných víl zdokonaluje po boku své kamarádky Bouře své bojové schopnosti.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Časodějové – Číselné jméno

249 Kč
199 Kč
Časodějové – Koruna času - 20%
Feš Dragocij beze stopy zmizel a co čeká klíčníky je ve hvězdách. Otázek je mnoho. Podaří se Vasilise zachránit Feše? Jaký osud čeká jejího otce, Severina Ohnivého? Kdo je ve skutečnosti Rodion Hardius? A jaká tajemství ještě skrývá Rozeklaný zámek? Jediný Astragor si je svým osudem jistý a rychle postupuje k hlavnímu cíli. Získává nové spojence a drtí protivníky. Osudová chvíle se blíží – rozhodující bitva o trůn Času nastává!
sci-fi a fantasy
Ukázky

Časodějové – Koruna času

279 Kč
223 Kč
Divotvůrce 5: Královnovrah - 20%
Po souboji na poušti Kellen nechtěně potřísní daromanskou vlajku svou krví. Strážcům zákona nyní nezbývá než ho za takový čin zatknout. Několik dní předtím, než je Kellen postaven před královnu, aby byl odsouzen k smrti, dostane od spoluvězně podivnou radu: když zabije královnu, vyslouží si za to shovívavost od těch, kdo jsou u moci.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Divotvůrce 5: Královnovrah

249 Kč
199 Kč
Hraničářův učeň 13 - Klan Rudé lišky - 20%
(1x)

Další příběh o hraničáři Willovi a jeho přátelích z království Araluen. Maddie úspěšně ukončila třetí rok svého hraničářského výcviku a je povolána zpět na hrad Araluen.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Hraničářův učeň 13 - Klan Rudé lišky

259 Kč
207 Kč
Hraničářův učeň 14 - Souboj na Araluenu - 20%
(1x)
Král Duncan a princezna Kasandra jsou uvězněni v jižní věži hradu Araluenu a musejí se bránit neustálým útokům klanu Rudé lišky. Horác a hraničář Gilan jsou zatím obleženi ve staré pevnosti na severu země.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Hraničářův učeň 14 - Souboj na Araluenu

259 Kč
207 Kč
Justýnka a asistenční jednorožec - 20%
(2x)

Život bez fantazie by byl pěkná nuda! Justýnka je docela obyčejná holčička, které ale dočista chybí fantazie. Svět vidí docela nudně, šedivě, úplně bez nápadu. Naštěstí se jí dostane pomoci od asistenčního jednorožce Huberta.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Justýnka a asistenční jednorožec

319 Kč
255 Kč
Sheila, dcera delfínů: Tajemství Atlantidy - 20%
Třinácté narozeniny převrátí Sheile život na ruby. Poprvé se promění v delfína, a začne tak jedno velké dobrodružství! Společně s Mariem se vydá na cestu, aby zachránila jeho matku ze spárů strašlivého Zaidona, Pána hlubin, kterému musí přinést sedm magických kamenů.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Sheila, dcera delfínů: Tajemství Atlantidy

199 Kč
159 Kč
Strašidelná knihovna - Na půdě je duch - 20%

Chcete, aby děti rády četly? Nabídněte jim příběh, který je bude bavit. Pozvěte je do Strašidelné knihovny! Kaz není obyčejný kluk, je to duch. Klárka zas není obyčejná holka – dokáže totiž vidět duchy.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Strašidelná knihovna - Na půdě je duch

149 Kč
119 Kč
Věž havranů - 20%
Jsi Gabriel Knox a tvým úkolem nalézt jednoho z posledních velkých čarodějů, Dradascana. Čeká tě výprava do odlehlé podhorské provincie, která byla teprve nedávno vystavěna na břehu jezera, uprostřed něhož se nachází ostrov s tajuplnou Věží havranů.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Věž havranů

129 Kč
103 Kč
Z kouře a kamene - 20%
(1x)

Neotřelá urban fantasy, která se stala vítězným rukopisem literární soutěže Hvězda inkoustu Když se u Carys Obelové objeví jedna z nejmocnějších bytostí města Morigan a zemře jí v náruči, netuší, jak moc se její život změní.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Z kouře a kamene

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 101 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 > >>