Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
psychologie

Mediace v teorii a praxi - 20%
V posledním desetiletí došlo u nás ke zvýšení zájmu o mediaci, metodu řešení konfliktů, při níž neutrální kvalifikovaná osoba — mediátor — pomáhá účastníkům ve vzájemném dorozumívání a v nalezení přijatelného řešení.
psychologie
Ukázky

Mediace v teorii a praxi

319 Kč
255 Kč
Psychologem svým dětem - 20%
Kniha zkušené psycholožky vás naučí, jak pomoci dětem ve věku od pěti do deseti let s řešením jejich problémů. Klíčové téma příručky je navázání důvěrného vztahu mezi rodičem a dítětem a práce s dětskou představivostí.
psychologie
Ukázky

Psychologem svým dětem

195 Kč
156 Kč
Sestry v nouzi - 20%
Publikace jako jediná mapuje oblasti, které syndrom vyhoření potencují: problematické vztahy v týmech, konflikty s nadřízenými, sexuální obtěžování, psychický tlak spojený s transformací zdravotnictví.
psychologie
Ukázky

Sestry v nouzi

195 Kč
156 Kč
Testování v psychologii - 20%
Seznamte se spolu s námi se základními principy stále více populární teorie odpovědi na položku (Item Response Theory - IRT). Kniha popisuje výhody, které tato teorie poskytuje ve srovnání s klasickou testovou teorií, a probírá základní stavební kameny IR.
psychologie
Ukázky

Testování v psychologii

220 Kč
176 Kč
Umění vyjednávat a přesvědčit v obtížných situacích - 20%
(1x)
Všichni denně vyjednáváme o různých záležitostech, ať už se zákazníky, obchodními partnery nebo doma, v rodině. Mnohá vyjednávání přitom z řady důvodů neprobíhají hladce, zvlášť když druhá strana odmítá spolupracovat a dosáhnout uspokojivé dohody.
psychologie
Ukázky

Umění vyjednávat a přesvědčit v obtížných situacích

271 Kč
217 Kč
Velká kniha rétoriky - 20%
Chcete, aby při vašem proslovu lidé se zaujetím a pozorně poslouchali? Chcete, aby byli překvapeni, jak rychle jim uběhl čas během vašeho vystoupení? Chcete, aby vás následně odměnili zaslouženým potleskem? Díky této knize to zvládnete.
psychologie
Ukázky

Velká kniha rétoriky

271 Kč
217 Kč
Nevěra - 20%
Rozšířená a zčásti přepracovaná populárně odborná monografie našeho předního poradce pro manželství, partnerské a rodinné vztahy nabízí i tentokrát vlastní pracovní definici pojmu nevěra a přehled jejích hlavních typů.
psychologie
Ukázky

Nevěra

166 Kč
133 Kč
Jak získat, udržet a neztrácet autoritu - 20%
Jak rozvíjet a neztrácet autoritu? Jak se bránit zneužití moci? Na čem závisí sociální úspěšnost? Jak efektivně komunikovat v různých situacích? Co podmiňuje, že si nás lidé váží a respektují nás?
psychologie
Ukázky

Jak získat, udržet a neztrácet autoritu

169 Kč
135 Kč
Záměrné sebepoškozování v dětství a adolescenci - 20%
Záměrné sebepoškozování je formou sebepoškozujícího chování. Stejně jako zneužívání alkoholu a jiných návykových látek, přejídání se a hladovění může sloužit jako strategie zvládání zátěže, technika navození relaxace, únik od bolestivé reality...
psychologie
Ukázky

Záměrné sebepoškozování v dětství a adolescenci

237 Kč
190 Kč
Jak řešit konflikty a problémy v partnerských vztazích - 20%
Máte pocit, že neustále narážíte doma na konflikty? Nevíte jak řešit některé vyhraněné situace? Jak si poradit s problémy? Právě pro vás je určena kniha Eriky Matějkové. Naučí vás jednat s vašimi nejbližším.
psychologie
Ukázky

Jak řešit konflikty a problémy v partnerských vztazích

157 Kč
126 Kč
Jak vybudovat a posílit sebedůvěru - 20%
Jak se nám daří ve studiu či práci, v lásce, blízkých i formálních vztazích, ale i ve sportu — vlastně téměř ve všem, o co se snažíme — souvisí s tím, jak se díváme sami na sebe, jaké máme sebevědomí, sebedůvěru.
psychologie
Ukázky

Jak vybudovat a posílit sebedůvěru

246 Kč
197 Kč
Řeč těla - 20%
Kniha je doplněna množstvím názorných fotografií a užitečnými praktickými cvičeními, díky nimž se naučíte lépe vnímat své tělo a ovládat své emoce.
psychologie
Ukázky

Řeč těla

144 Kč
115 Kč
Současný výzkum psychoterapie - 20%
V souladu se současnými trendy zkoumání konkrétního přínosu psychoterapie autor představuje čtenáři metody objektivního posouzení její prospěšnosti a přibližuje různé nástroje pro zmapování výsledků jejího působení.
psychologie
Ukázky

Současný výzkum psychoterapie

150 Kč
120 Kč
Zobrazuji 161 - 180 z 173 položek
<< < 1 .. 7 8 9