Nejprodávanější e-knihy - květen 2022
česká

Povídky - 21%
(1x)
Sadeho povídky v tomto souboru jsou výběrem z francouzského originálu L’Époux complaisant et autres récits (Úslužný manžel a další příběhy), publikovaného v roce 1968.
česká
Ukázky

Povídky

63 Kč
50 Kč
Znamení Jidáš
(3x)
Na Pražském hradě došlo k neslýchanému zločinu. Přímo v úředním paláci byl jedné noci zavražděn zemský sudí Dobřej a v jeho těle byla nalezena dýka se satanskými znaky.
česká
Ukázky

Znamení Jidáš

199 Kč
Muži, kteří nenávidí ženy - 20%
(14x)
Rozsáhlý detektivní román (první díl trilogie Milénium). Novinář Mikael Blomkvist vyšetřuje starý kriminální případ, seznámí se s Lisbeth Salanderovou, mladou svéhlavou ženou-hackerkou, která se stane pro jeho pátrání nepostradatelnou. Globální bestseller.
česká
Ukázky

Muži, kteří nenávidí ženy

199 Kč
159 Kč
Peking Not Fucking - 20%
Postmoderní novelka. "V léčebně dlouhodobě nemocných literárních armatur mívá noční službu šílený Hölderlin. Kašle na svoje povinnosti, nebloudí po chodbách, pořád jen mlátí svým pyjem do kláves odloženého klavíru ..."
česká
Ukázky

Peking Not Fucking

66 Kč
53 Kč
Poslední batalion
(3x)
Viktor Koutecký z Lichovic, představitel důstojnického sboru rakousko-uherské armády žije tak, jako by každý den měl být tím posledním.
česká
Ukázky

Poslední batalion

179 Kč
Spratek - 20%
(4x)
Kniha je pozitivním svědectvím o síle pedagogických a terapeutických prostředků, a pedagoga představuje jako přítele, který neváhá pro dítě překonávat různé těžkosti.
česká
Ukázky

Spratek

255 Kč
204 Kč
Graffiti rules - 20%
Napínavý, občas trochu akční a občas trochu syrový příběh party writerů graffiti. Kniha se stala předlohou k filmu GYMPL.
česká
Ukázky

Graffiti rules

89 Kč
71 Kč
Životy záletných dam - 20%
Životy záletných dam jsou stejně jako ostatní Brantômova "historická" díla spíše kaleidoskopickou mozaikou rozpustilých erotických příhod, anekdotických detailů a nevázaných rozhovorů.
česká
Ukázky

Životy záletných dam

149 Kč
119 Kč
Ivančena – junácká legenda - 20%
Kniha Richarda Sobotky Ivančena – Junácká legenda pojednává o kamenné mohyle na úbočí Lysé hory v Beskydech, vybudované generacemi skautů a trampů na památku pěti ostravským skautům popravených na sklonku války nacisty.
česká
Ukázky

Ivančena – junácká legenda

95 Kč
76 Kč
Klobouk s oblohou - 20%
(3x)
Další díl Úžasné Zeměplochy - humorné fantasy série. Tonička Bolavá je o něco starší než v knize Svobodnej národ. Nastupuje do učení na čarodějku, přesně jak bylo dohodnuto, ale nic není tak jednoduché, jak se na první pohled zdá. ...
česká
Ukázky

Klobouk s oblohou

119 Kč
95 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100