Nejprodávanější e-knihy - květen 2022
učebnice

Speciální pedagogika - 20%
Kniha má neobvykle široký záběr. Přináší aktuální poznatky speciálně pedagogické teorie a praxe, přičemž se opírá o poznatky a zkušenosti jak domácí, tak zejména zahraniční.
učebnice
Ukázky

Speciální pedagogika

149 Kč
119 Kč
Základy elektrotechniky - 20%
Stručná, jednoduchá a moderní učebnice pro střední školy. Vhodná pro všechny začínající zájemce o tento obor. Uvádí hlavně poznatky potřebné pro praktickou činnost.
učebnice
Ukázky

Základy elektrotechniky

99 Kč
79 Kč
Marketing management - 20%
Čtrnácté vydání nejuznávanější učebnice marketingového řízení, tzv. bible marketingu, přináší nejnovější poznatky marketingové teorie a praxe. Autoři reflektují dramatické změny v marketingovém prostředí, zejména ekonomické poklesy, recese apod.
učebnice
Ukázky

Marketing management

1 947 Kč
1 558 Kč
Německo-český/ česko-německý technický slovník - 20%
Slovník, který tímto předkládáme, má uživatelům nabídnout rozsáhlou lexikograficky zpracovanou tematiku převážně technických, ale i vědeckých a ekonomických oborů v německém a českém jazyce. Heslář zahrnuje více než 220 000 termínů ze 130 oborů.
učebnice
Ukázky

Německo-český/ česko-německý technický slovník

290 Kč
232 Kč
Pravidla českého pravopisu - 20%
Námi předkládaná Pravidla českého pravopisu vychází vstříc každodennímu užívání. Tvoří přehledný a srozumitelný výklad pravopisných pravidel a tvarosloví s kompletním zapracováním Dodatku zveřejněného v roce 1994 MŠMT ČR.
učebnice
Ukázky

Pravidla českého pravopisu

99 Kč
79 Kč
Slovník cizích slov - 20%
(1x)
Tento SLOVNÍK CIZÍCH SLOV obsahuje přibližně 30 000 hesel. Zahrnuty jsou pojmy a výrazy z angličtiny, latiny a dalších jazyků. Obsahem je terminologie z oblasti přírodních věd, techniky a společenských věd, a také obecně užívané zkratky.
učebnice
Ukázky

Slovník cizích slov

99 Kč
79 Kč
Moderní Business English - 20%
Používáte v zaměstnání angličtinu, ale nejste si vždycky zcela jistí, jak správně vyjádřit to, co chcete říci? Chcete se vyjadřovat přesně, srozumitelně a bez chyb? Potřebujete mít vždy po ruce přesvědčivou formulaci, vzor e-mailu nebo osnovu telefonátu?
učebnice
Ukázky

Moderní Business English

212 Kč
170 Kč
Orbis Sensualium Pictus - 20%
(1x)
Po více než dvaceti letech opět vychází jedinečné dílo Jana Amose Komenského – ORBIS SENSUALIUM PICTUS (Svět v obrazech), které by nemělo chybět v žádné rodinné i školní knihovně. .
učebnice
Ukázky

Orbis Sensualium Pictus

149 Kč
119 Kč
Základní ošetřovatelské postupy v péči o novorozence - 20%
Publikace je určena studentům a sestrám oboru ošetřovatelství a porodní asistence. Jsou v ní zdokumentovány vybrané ošetřovatelské postupy od jejich prvního uvedení až po moderní současnost.
učebnice
Ukázky

Základní ošetřovatelské postupy v péči o novorozence

220 Kč
176 Kč
Grafologie - 20%
Písmo o nás prozrazuje mnohé. Jak je možné „číst“ v lidském písmu, na to se snaží odpovědět disciplína zvaná grafologie. Publikace přehledně shrnuje základy grafologie, podává přehled o grafologických znacích a jejich psychologických významech.
učebnice
Ukázky

Grafologie

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 105 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 > >>