Nejprodávanější e-knihy - květen 2022
humor

Aristokratka a vlna zločinnosti na zámku Kostka - 20%
(14x)
Čtvrtý díl úspěšné série humoristických románů o „poslední aristokratce“.
humor
Ukázky

Aristokratka a vlna zločinnosti na zámku Kostka

159 Kč
127 Kč
Dějiny mírného pokroku v mezích zákona - 21%
Politické a sociální dějiny strany mírného pokroku v mezích zákona napsal Jaroslav Hašek v letech 1911-12 a pojal je jako historii pražské bohémy, scházející se v hospůdkách U zlatého litru, u Bláhů, u Svíčky, v Kravíně a jinde.
humor
Ukázky

Dějiny mírného pokroku v mezích zákona

29 Kč
23 Kč
Deníček moderního fotra 3 - 20%
Třetí díl oblíbeného Deníčku moderního fotra je zároveň dílem posledním. Autor bezostyšně přiznává, že o svém synovi Čeňkovi napsal vše, co se dalo, a další dítě ani knihu by pravděpodobně nepřežil. Čeňkovi už jsou tři, plínky zkušeně zaměnil za nočník.
humor
Ukázky

Deníček moderního fotra 3

179 Kč
143 Kč
Dovolená s moderním fotrem - 20%
(3x)
Dominik Landsman, autor populárních Deníčků moderního fotra, ve svých knížkách vyčerpávajícím způsobem vysvětlil, že mateřská dovolená není žádná dovolená. V nové knize čtenář zjistí, že ani s letní dovolenou to není žádné terno, zvlášť když máte malé dítě a manželka vás místo na každoroční chalupu…
humor
Ukázky

Dovolená s moderním fotrem

170 Kč
136 Kč
Ještě to nebalím, vzkazuje babička - 20%
Humorný román o útěku z domova důchodců a nekončící chuti žít potěší zejména fanoušky a fanynky románů Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel nebo Tajný deník Hendrika Groena, 83 1/4 roku.
humor
Ukázky

Ještě to nebalím, vzkazuje babička

254 Kč
203 Kč
Ze zápisníku pokojské - 20%
Mrkneme se do zákulisí pětihvězdičkového hotelu a jeho kuchyně, řekneme si něco o Hitchcockovi a nevynecháme ani vzrušení v podobě záplav alkoholu... teda eee vody… a sněhu jsem chtěla říct. Přirozeně nebude chybět ani trocha krve!
humor
Ukázky

Ze zápisníku pokojské

139 Kč
111 Kč
Žena na tahu - 20%
(2x)
Blogerka a humoristka Zuzana Hubeňáková přináší čtenářům další porci zábavných fejetonů, tentokrát i moderně proložených střípky a statusy ze sociálních sítí. Jako obvykle se autorka pohybuje na domácím hřišti, a to doslova; majitelka manžela, dvou dětí a náladového auta.
humor
Ukázky

Žena na tahu

170 Kč
136 Kč
Plavání pod molem zakázáno - 20%
(1x)
Obyčejná česká rodina se dvěma dětmi a jedním psem vyráží na čtrnáctidenní dovolenou do autokempu pod stan. Tam se seznamuje s různorodou směsicí dalších rekreantů.
humor
Ukázky

Plavání pod molem zakázáno

99 Kč
79 Kč
Terapie humorem - 21%
Humor a dobrou náladu je třeba doslova citlivě pěstovat a ošetřovat, neboť to jsou květiny, které zdobí náš život a z kterých se radujeme.
humor
Ukázky

Terapie humorem

39 Kč
31 Kč
Velká kniha vtipu Petra Urbana - 20%
Tato kniha přináší výběr téměř 500 vtipů Petra Urbana tak říkajíc od všeho něco a ze všech etap jeho tvůrčího období. Velikost PDF je 31 MB.
humor
Ukázky

Velká kniha vtipu Petra Urbana

339 Kč
271 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 109 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 > >>