Nejprodávanější tituly - květen 2022
cestopisy

Třicet let na zlatém severu - 11%
Neotřelé vyprávění českého polárníka, který líčí svoji neuvěřitelnou cestu na sever. Poznal řadu různých krajů a lidí s roztodivnými zvyky. Setkával se se zlatokopy, zkoušel žít s Eskymáky, zakoupil loď i psí spřežení.
cestopisy

Třicet let na zlatém severu

296 Kč
263 Kč
Americká elegie - 11%
(1x)
Příběh rodiny Vancových začal v poválečné Americe nadějí. Autorovi prarodiče byli „zamilovaní, ale chudí jako kostelní myš“. Přestěhovali se z apalačského regionu Kentucky do Ohia s nadějí, že uniknou strašné chudobě, která je obklopovala.
cestopisy
Ukázky

Americká elegie

268 Kč
238 Kč
Čas darů - 11%
(2x)
Cestovatel, novinář a spisovatel Patrick Leigh Fermor se v zimě roku 1933 vydal na cestu Evropou. Z Nizozemí přes Německo, Prahu, Vídeň putoval, většinou pěšky až do Istanbulu. Své deníkové záznamy později literárně zpracoval a roce 1977 vydal.
cestopisy
Ukázky

Čas darů

322 Kč
286 Kč
Neuvěřitelně uvěřitelné příhody z hor - 11%
Parta přátel a jejich horská dobrodružství pod vedením gumového kuřete jsou zpět!
cestopisy

Neuvěřitelně uvěřitelné příhody z hor

242 Kč
215 Kč
Plavby „sebevrahů“ - dárkové provedení s CD - 11%
Kniha Plavby „sebevrahů“ je poutavou rekapitulací plaveb Thora Heyerdahla, Erika de Bisschopa, Williama Willise a především Eduarda Ingriše, s trochou nadsázky řečeno „skutečně žijícího“ Járy Cimrmana.
cestopisy

Plavby „sebevrahů“ - dárkové provedení s CD

448 Kč
398 Kč
Na sever - 11%
Kniha čtenáře zavede do divoké přírody západní Kanady a Aljašky. Tříměsíční putování začíná v Britské Kolumbii a v amerických státech Washington a Montana.
cestopisy
Ukázky

Na sever

350 Kč
311 Kč
Třetí dekáda - 21%
(1x)
Při putování po Balkáně, střední Evropě a Pobaltí autor opakovaně naráží na hranice dvou sousedních mocenských bloků – tápající Evropské unie a sílícího Ruska.
cestopisy
Ukázky

Třetí dekáda

78 Kč
62 Kč
Gibraltar - 11%
Na 8 tis. kilometrech ujetých za dvacet dní se z běžných každodenních zážitků skládá obraz naturelů jednotlivých národů Evropy na západ a jihozápad od nás. Jediným pevně daným cílem je maják na Gibraltaru.
cestopisy

Gibraltar

180 Kč
160 Kč
Britské obrázky - 11%
Kniha, kterou berete do ruky, je sledem postřehů a úvah o složité skutečnosti ostrovů, jež můžeme s jistou mírou zjednodušení nazvat Spojené království Velké Británie a Severního Irska. Je to vyprávění o Britech, jejich dějinách a současnosti.
cestopisy

Britské obrázky

44 Kč
39 Kč
Toulavá kamera 3 - 11%
Třetí díl knižního zpracování oblíbeného televizního pořadu Toulavá kamera obsahuje padesát poutavých reportáží. Publikace vás zavede na zajímavá místa České republiky – do neobyčejných muzeí, skanzenů i k unikátním přírodním výtvorům.
cestopisy

Toulavá kamera 3

296 Kč
263 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 103 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 > >>