Nejprodávanější knihy - květen 2022
naučné

Najdi a počítej! - Bublinky
Malý méďa radost má: tahle pizza ta je má? Nalep na pizzu 8 červených samolepek!V této knížce najdou naši nejmenší plno jednoduchých aktivit a 140 samolepek, které jim pomohou seznámit se jednoduše a bez námahy se základními číslicemi.
naučné

Najdi a počítej! - Bublinky

62 Kč
Šaty pro Aponi
Tato série představuje nejmenším tahitskou, španělskou, indiánskou či eskymáckou kulturu. Děti zábavnou formou získají a zpřesní si své představy o cizích zemích a jejich obyvatelích. V každé knížce objeví 300 samolepek.
naučné
Ukázky

Šaty pro Aponi

224 Kč
Barvy
(2x)
Nová kniha autora oblíbené Knížky nás originálním a hravým způsobem vtahuje do světa barev, jejich kombinací a míchání. Stránky plné barevných otisků prstů, skvrn a šmouh rozvíjejí dětskou představivost, vedou je k poznávání barev.
naučné

Barvy

203 Kč
Jak si postavit motorku
(9x)
Dětská kniha, která kombinuje zábavný příběh malých zvířecích hrdinů s názornými ilustracemi, ze kterých děti pochopí nejen jak je motorka sestrojena, ale také funkci motoru, převodovky, brzd a dalších věcí.
naučné
Ukázky

Jak si postavit motorku

253 Kč
Klička a gól!
Téměř detektivní pátrání sportovního reportéra Oskara Ráčka a jeho věrné přítelkyně jezevčice Berty nás zavede do zákulisí tolik oblíbeného sportu, jakým je fotbal.
naučné

Klička a gól!

124 Kč
Kočka v Zemi čísel
(7x)
Ivar Ekeland napsal veselý příběh o Hotelu Nekonečno a jeho hostech, Číslech. Příběh, který je doplněn půvabnými obrázky Johna O'Briena, velmi přístupným způsobem vysvětluje pojem nekonečna a potěší bez ohledu na věk všechny, které zajímá matematika.
naučné
Ukázky

Kočka v Zemi čísel

199 Kč
Já mám v krabici cukr a krupici
Soubor říkanek pro děti od 5 let.
naučné

Já mám v krabici cukr a krupici

224 Kč
Adventní čas
(1x)
V knize naleznete: Časové zařazení, charakteristiku období, pověry, legendy, pranostiky, lidové zvyky, tradice a jejich původ, a jejich využití v práci s dětmi - básničky, hádanky, říkadla, písničky, povídky, pohádky a náměty pro rukodělnou činnost.
naučné

Adventní čas

158 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 108 položek
<< < 1 .. 9 10 11