Nejprodávanější hudba - květen 2022

A kdybych už měl umřít
V dlouhé řadě básníků, zhudebněných a interpretovaných Vladimírem Veitem, nemůže chybět ani Václav Hrabě, který neodmyslitelně patří k Praze šedesátých let.

A kdybych už měl umřít

225 Kč
Gravitace
Dvě silné autorské osobnosti se spojili a natočili barevné album inspirované jejich společným putováním napříč Evropou. Duo Cermaque a Iamme Candlewick dokázalo propojit svůj odlišný přístup k hudbě, napsat písně, v kterých se prolíná naděje, poznání i zamyšlení, a vytvořit barevnou a mnohovrstevnatou nahrávku Gravitace

Gravitace

269 Kč
Hot Rats
Hot Rats je druhé sólové studiové album amerického rockového kytaristy a zpěváka Franka Zappy, který si album sám produkoval. Album poprvé vyšlo 10. října 1969. Na LP i CD verzi je stejný počet skladeb, ale liší se jejich délky.

Hot Rats

800 Kč
Pod drnem
Album Pod drnem skupiny Chudák paní Popelková nabízí letité songy uskupení vzniklého na základě příležitostných hudebních setkání písničkáře Karla Vepřeka se saxofonistou Jaroslavem Šebestou, které koncem 80. let doplnil vizuální bubeník Pavel Heřman

Pod drnem

225 Kč
Sklep Naposlech
Divadlo Sklep vydává další ze svých hudebních pokladů – tentokrát písničky z let 2006–2008. Tvorba z tohoto období patří k tomu nejlepšímu, co na této divadelní scéně vzniklo.

Sklep Naposlech

269 Kč
Solo
Sólové album kapelníka skupiny Traband, zpěváka, skladatele, textaře a multiinstrumentalisty. V deseti písních navazuje na cestu naznačenou albem Přítel člověka. Je postaveno na souzvuku s autoharfou, neobvyklým a již pozapomenutým nástrojem podobným citeře.

Solo

269 Kč
(Pronounced leh-'nérd 'skin-'nérd)
(pronounced leh-'nérd 'skin-'nérd) je debutové studiové album americké southern rockové skupiny Lynyrd Skynyrd, vydané až devět let po založení skupiny 13. srpna 1973.

(Pronounced leh-'nérd 'skin-'nérd)

800 Kč
Firefly
Firefly je desáté album britské rockové skupiny Uriah Heep. Bylo prvním albem bez Davida Byrona, sólového zpěváka a zakládajícího člena skupiny a prvním ze tří alb nového zpěváka Johna Lawtona.

Firefly

647 Kč
Jak se loví gorila. Písničky ze slabikáře Pavla Šruta
Album, na němž kromě Skoumala zpívají také Zuzana Hanzlová, Hana Horká, Luděk Čtvrtlík, Lubor Šonka, Adéla Bubníková, Ilona Svobodová a C&K Vocal, bezesporu patří mezi to nej z tuzemské písničkové tvorby pro děti.

Jak se loví gorila. Písničky ze slabikáře Pavla Šruta

267 Kč
Miláček slunce
Květy natočili hodně materiálu v několika studiích, aby nakonec se zvukařem Ondřejem Ježkem vybrali a dokončili 12 skladeb. Skupina experimentovala se zvuky všech nástrojů, ale zároveň se snažila, aby ve skladbách nezůstalo nic navíc.

Miláček slunce

359 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 126 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 13 > >>