Nejprodávanější hudba - květen 2022
hudba

Kdyby prase mělo křídla
Nejlepší písničky pro děti v dokonale remasterovaném zvuku!
hudba

Kdyby prase mělo křídla

267 Kč
Noční hlídka
Skupina Dick O´Brass je předním protagonistou keltského rocku. Hudební projev skupiny s mezinárodní účastí nezapře inspiraci tradiční hudbou Bretaně, Irska či britských ostrovů, naprostou většinu repertoáru však tvoří vlastní tvorba mísící moderní hudební styly s unikátním nástrojovým obsazením.
hudba

Noční hlídka

224 Kč
Godula
(1x)
Na Godule najdete široké žánrové rozpětí od folku přes world music až k folk-metalu, vše s akcentem na tradiční moravskou hudbu. Vybalancovat toto žánrové jiskření je specialitou Tomáše Kočka.
hudba

Godula

179 Kč
Speak, Memory (CD & DVD)
Legendární slovenská skupina Collegium Musicum skoro v původní sestavě s Mariánem Vargou, Fedorem Frešem, Františkem Griglákem, a doplněná o mladého bubeníka Martina Valihoru nahrála koncerty ze dnů 28.- 29.11.2009 v Divadle Aréna v Bratislavě.
hudba

Speak, Memory (CD & DVD)

359 Kč
Miláčku ...
CD z Krylova odkazu nabízí songy i písně už známé, a navíc autorovy vhodné mikrorecitace, to vše na velké téma Láska!
hudba

Miláčku ...

267 Kč
V salonu barokních dam
Desku jsem nazvala "V salonu barokních dam" podle jedné z písní, která se otevřeně hlásí k odkazu baroka. Nakonec mi vlastně všechny písničky vyšly tak, že se nějakým způsobem k baroku vztahují, ač některé velmi skrytě. Jsou napsány tak, že vždy alespoň dvě písně z alba spolu souvisejí, ať už po stránce motivické, textové, nebo aranžérské. Ve třech skladbách dokonce zpracovávám stejný motiv, jde vlastně o jakési "variace".
hudba

V salonu barokních dam

269 Kč
Dick O´Brass
Našlápnutá, tepající a přitom melodická hudba spojuje prvky pořádného rocku a keltské hudby.
hudba

Dick O´Brass

224 Kč
Punky Dumky
(1x)
V muzice Benedikty se setkává rock s jazzem a funky s folklórem, pozorný posluchač pozná vlivů mnohem více. Ty se však slévají v jeden originální kompaktní celek. Fakt, že se Benedikta inspiruje především slovanským folklórem, často vyplave na povrch jen skrze ústřední melodii, jindy to posluchač zaregistruje pouze díky dialektu textů.
hudba

Punky Dumky

269 Kč
Black Point Totality Sampler I.
Sampler prezentuje z drtivé většiny nahrávky skupin, které po sobě nezanechaly jediné album a přesto ve své době byly významnými.
hudba

Black Point Totality Sampler I.

169 Kč
The Very Best Of
Výběr toho nejlepšího od Beatles v kompletu tří CD.
hudba

The Very Best Of

224 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 120 položek
<< < 1 .. 10 11 12