Nejprodávanější tituly - květen 2022

Schizogorsk
Román švýcarského spisovatele a psychiatra Waltera Vogta (1927–1988) je sžíravou sondou do absurdních zákrut moderní evropské společnosti, která musí vytvářet umělé modelové situace, aby mohla na základě takto získaných zkušeností vůbec obstát.

Schizogorsk

205 Kč
Konkláve
Volbu papeže, Kristova zástupce a následovníka apoštola Petra na jeho stolci, provázely v dějinách mnohé problémy. Jak zajistit, aby se na tento akt volitelé v klidu soustředili, jednali podle nejlepšího svědomí a pokud možno bez průtahů?
Ukázky

Konkláve

267 Kč
Deset mýtů o Izraeli
(1x)
Ve své knize Deset mýtů o Izraeli, která vyšla v roce stého výročí Balfourovy deklarace a padesátého výročí okupace zbylých palestinských území, Pappé vyvrací základní mýty, o něž se opírá „státní doktrína“ a oficiální narativ Státu Izrael.

Deset mýtů o Izraeli

287 Kč
Hněv draků
(1x)

Nemilosrdná epická fantasy na pomezí Hry o trůny a Gladiátora vypráví o světě zmítaném věčnou válkou a o mladíkovi, který se stane jedinou nadějí svého lidu na přežití. Národ Omehijců bojuje už bezmála dvě stě let ve válce, kterou nemůže vyhrát...

Ukázky

Hněv draků

538 Kč
Jeremyho farma nejen zvířat - Rok na farmě Diddly Squat
(5x)
Už když se Jeremy proháněl po světě v drahých autech při natáčení pořadu Top Gear, toužil jezdit traktorem a vyorávat své vlastní brambory. Pak však přišla covidová pandemie, a tak koupil farmu v Oxfordshiru a pořídil si největší traktor na trhu.
Ukázky

Jeremyho farma nejen zvířat - Rok na farmě Diddly Squat

268 Kč
Mou svobodu za tvou
(1x)
Lucy svůj únos pečlivě naplánovala! Vybrala si místo, čas, našla si příležitost a zvolila si svého únosce. Jenom tak totiž mohla uniknout muži, který ji ničil a hrozil, že ji zničí.
Ukázky

Mou svobodu za tvou

69 Kč
Proti jeho pravidlům
(2x)
Pro Millii je Hunter splněným snem. Nejenom, že jí může pomoci jako právník, díky němu se jí daří vymanit se z vězení, do něhož se sama zavřela.
Ukázky

Proti jeho pravidlům

69 Kč
Smlouva s hraběnkou
Madelyn odmala žije na hradě, který se od středověku vůbec nezměnil. Má před sebou úkol – splnit poslední přání výstředního otce a provdat se za šlechtice Jacka Ransoma!
Ukázky

Smlouva s hraběnkou

109 Kč
Třešně v rumu
(2x)
Chcete se opravdu od srdce zasmát a pobavit? Pak se seznamte s dědou Evženem, kterého vzala na dovolenou na Kubu jeho třicetiletá vnučka.

Třešně v rumu

251 Kč
Ve jménu Metody
(4x)
Kritikou i čtenáři vyzdvihovaná dystopie o zdravotní diktatuře vyšla v Německu pod názvem Corpus Delicti: Ein Prozess už v roce 2009. Tématem ale předběhla dnešek.
Ukázky

Ve jménu Metody

268 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 1000 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 15 .. 100 > >>