Nejprodávanější tituly - květen 2022

Hořící nebe
Příběh situovaný do východních Čech navazuje na román Odpusť, že jsem se vrátil a přibližuje osudy lidí, kteří jsou po prodělaném strádání během první světové války o více než dvacet let později znovu konfrontováni s dopady válečných útrap.
Ukázky

Hořící nebe

249 Kč
Akce Kvilda
(4x)

Strhující příběh na pozadí neúprosných dějin. Někteří příslušníci Sboru národní bezpečnosti se v roce 1948 na Šumavě vzepřeli komunistickému režimu a pomáhali lidem přejít hranice z Československa na Západ: převaděčskou síť rozbila komunistická tajná policie.

Ukázky

Akce Kvilda

314 Kč
Miliónový jeep
(2x)

Protagonista knihy je – podle zvolené autostylizace – představován postupně jako básník, dělnický vůdce, bankéř, milionář, Američan, mystik, filantrop či pyroman; ať už však na sebe bere jakoukoli roli, zůstává outsiderem.

Ukázky

Miliónový jeep

403 Kč
Nesnesitelný vévoda
(1x)
Cassandra Pomfretová má jasné názory, které se nebojí vyslovit nahlas. Jenomže její příliš odvážná ústa způsobí pozdvižení a její zoufalý otec, v naději, že ji manžel zkrotí, rozhodne, že se její milovaná sestra neprovdá, dokud nebude pod čepcem ona.

Nesnesitelný vévoda

386 Kč
Pod plnými plachtami
„Postarám se, aby se celý svět dozvěděl, že se staneš mou ženou.“ To řekl Valerio Daniele, ale nechtěl jí tím vyznat lásku.
Ukázky

Pod plnými plachtami

69 Kč
Terapie
(7x)
V každé duši je místnost, do které je nebezpečné vstoupit. Když se Alice a Leo přestěhují do exkluzivního obytného komplexu, splní se jim celoživotní sen.
Ukázky

Terapie

229 Kč
Křik k nebesům
Dvanáctý případ inspektorky Malin Forsové. Jednoho horkého letního dne je v autě nalezen mrtvý chlapec. Zdá se, že ho tam zapomněla jeho matka, která trpí psychickými problémy a výpadky paměti.

Křik k nebesům

341 Kč
Sedm zákonů
(7x)
Jak civilizace vznikají, dosahují vrcholu a upadají.
Ukázky

Sedm zákonů

403 Kč
Krvavý podzim 1938
(2x)
Průvodce zavede čtenáře na známá i méně známá místa spojená s útoky henleinovců a Freikorpsu na československé bezpečnostní složky i civilisty na podzim roku 1938.
Ukázky

Krvavý podzim 1938

536 Kč
Kurkul
Kurkul vypráví příběh autorových prarodičů, kteří žili na začátku minulého století ve Slobodské Ukrajině.V zimě třicátého roku byla rozkulačena sta tisíce hospodářství na celém území Sovětského svazu, lidem sebrali chleba a poslali je do vyhnanství.

Kurkul

269 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 1000 položek
<< < 1 .. 12 13 14 15 16 .. 100 > >>