Nejprodávanější hudba - květen 2022

Posledné veci
Album legendy československé populární hudby obsahuje 12 nových písní, které Miro Žbirka natočil před svým náhlým odchodem na sklonku 2021.

Posledné veci

557 Kč
Společný koncert
Není třeba zdůrazňovat, že jak Hradišťan, tak i Hana a Petr Ulrychovi a "jejich" Javory patří mezi stálice české hudební scény. Svými písněmi přinášejí radost posluchačům už více než padesát let.

Společný koncert

359 Kč
Swing nylonového věku
Zbrusu nové album, které bylo s pokorou nahráno v hluboké úctě a obdivu k české jazzové scéně období tzv. nylonového věku.

Swing nylonového věku

332 Kč
Potichu? (Skoro Unplugged)
Reedice alba jesenické kapely z roku 1997. CD má digisleeve obal s obrázkem Jaromíra 99.

Potichu? (Skoro Unplugged)

269 Kč
Noční obraz
Vladimír Mišík, jehož poslední deska Jednou tě potkám získala šest cen Anděl a zaznamenala vynikající ohlasy, vydává v září 2021 nové studiové album s názvem Noční obraz.

Noční obraz

670 Kč
Až jednou (30th Anniversary Edition)
Kompilace Až jednou vychází z 30. výročí vzniku Shalomu a vydání prvního, eponymního alba. Pojmenována je podle snad největšího hitu, ke kterému Petři natočili klip srežisérkou K. Ďurovičovou v Izraeli (stejně jako několik dalších).

Až jednou (30th Anniversary Edition)

764 Kč
Dýchej
Mimořádné album, které získalo 3 ceny Anděl a je završením nenapodobitelné hudební cesty Davida Stypky. Charismatický písničkář ze severu Moravy připravil jedenáct autorských písní.

Dýchej

593 Kč
Eurovision Song Contest 2022 Turin
Velká cena Eurovize je každoroční hudební soutěž pořádaná zeměmi, které jsou aktivními členy Evropské vysílací unie. Toto je výběr písní na rok 2022.

Eurovision Song Contest 2022 Turin

566 Kč
Honza Vyčítal 80 & Greenhorns 55
Honza Vyčítal se nesmazatelně zapsal do historie české písničky. Jeho lehce rozpoznatelný přednes, vtipné texty a originální karikatury patří mezi základní kameny jeho úspěchu u fanoušků.

Honza Vyčítal 80 & Greenhorns 55

386 Kč
Letní kapela
Letní kapela je nový projekt zpěváka a výtvarníka Jaromíra Švejdíka (Jaromír 99). Nové eponymní album vlaje letní atmosférou a čechrá rockový sound rozkvetlou loukou u říčky Vidnávky.

Letní kapela

314 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 123 položek
1 2 3 .. 13 > >>