Nejprodávanější tituly - květen 2022
psychologie pro každého

Jak prokouknout druhé lidi - 14%
(1x)
Nechte si poradit od Joea Navarra, bývalého agenta kontrarozvědky FBI a uznávaného experta na neverbální chování. V knize vysvětluje, jak rychle "přečíst" druhé lidi.
psychologie pro každého
Ukázky

Jak prokouknout druhé lidi

352 Kč
303 Kč
Jak přežít pubertu svých dětí - 20%
Máte doma dospívající dítě a někdy nabýváte dojmu, že pochází z jiné planety? Rádi byste porozuměli své dospívající ratolesti? Známá česká autorka vám poradí jak na to.
psychologie pro každého
Ukázky

Jak přežít pubertu svých dětí

186 Kč
149 Kč
Na cestě ke svatbě
Jungiánská terapeutka Linda Schierse Leonard píše s hlubokým porozuměním a praktickou moudrostí o touze po skutečné svatbě, takové, která spojí dvě bytosti v posvátném hledání smyslu života.
psychologie pro každého

Na cestě ke svatbě

135 Kč
Psychologie osobnosti - 14%
Monografie shrnuje nejnovější poznatky o hlavních tématech psychologie osobnosti - temperamentu, rysech, inteligenci, sebepojetí, motivaci a vývoji osobnosti. Důraz je kladen na vývoj v oboru za posledních pětadvacet let.
psychologie pro každého

Psychologie osobnosti

464 Kč
399 Kč
Spánek a sny - 11%
Sborník Spánek a sny obsahuje dvanáct studií předních českých badatelů a čtenář v něm může získat hlubší přehled o postojích ke spánku a snu, které převládaly v osmi vybraných archaických kulturách.
psychologie pro každého

Spánek a sny

267 Kč
238 Kč
Deprese jako řeč unavené duše - 11%
Autor zkoumá psychodynamiku deprese. Tato dynamika probíhá podle velmi jednoduchého vzorce rozporu mezi vlastním očekáváním a subjektivní realitou. Může to být manželství, které spěje k rozvratu, kopec viny nebo ztráta perspektivy v zaměstnání.
psychologie pro každého

Deprese jako řeč unavené duše

349 Kč
310 Kč
Rodinné konstelace - 11%
Metoda rodinných konstelací přináší více psychické pohody a energie do života. Vznikla v Německu a je již dnes mezinárodně uznávána. V rámci rodinných konstelací se hledá řád, v němž láska může bez překážky proudit.
psychologie pro každého

Rodinné konstelace

261 Kč
232 Kč
Zobrazuji 261 - 280 z 267 položek
<< < 1 .. 12 13 14