Nejprodávanější knihy - květen 2022
psychologie pro každého

Sociopat odvedle - 11%
V Sociopatovi odvedle nám Martha Stoutová, psycholožka z Harvardu, odhaluje, že šokující čtyři procenta běžné populace – tedy jeden člověk z pětadvaceti je skrytý sociopat, který nedokáže cítit stud, vinu nebo výčitky.
psychologie pro každého

Sociopat odvedle

324 Kč
288 Kč
Umění být - 11%
V umění být – v umění fungovat jako plná osobnost – lze vidět nejvyšší cíl života. Ten se nám podaří, když se obrátíme od narcistické sebevztaženosti, egoismu a vlastnické orientace k psychologickému a duchovnímu štěstí – k orientaci na bytí.
psychologie pro každého

Umění být

242 Kč
215 Kč
Emoce: Zbavte se zlosti, žárlivosti a strachu - 11%
Mějte neustále na paměti, že problémy si vytváříte jen vy sami, říká mistr Osho, jenž se zaměřuje na běžné otázky současnosti viděné z pohledu pradávné moudrosti.
psychologie pro každého

Emoce: Zbavte se zlosti, žárlivosti a strachu

189 Kč
168 Kč
Obrazy v pohybu - 11%
Aktivní imaginace nabízí velkolepé pole, mnohavrstevnatou příležitost k setkání osobního a kolektivního nevědomí. Obrazy mají schopnost vyprávět beze slov.
psychologie pro každého

Obrazy v pohybu

269 Kč
239 Kč
Trénink paměti pro každý věk - 11%
Praktická publikace poskytuje soubory návodů k procvičování dlouhodobé i krátkodobé paměti, slovní zásoby, soustředění, myšlení v souvislostech, logického myšlení a matematických schopností.
psychologie pro každého

Trénink paměti pro každý věk

269 Kč
239 Kč
Nenechte sebou manipulovat - 11%
(1x)

Jak rozpoznat manipulaci a jak se jí ubránit. Zajímavé téma je u nás v knižní podobě zpracováno poprvé, ačkoliv do kontaktu s lidmi, kteří námi manipulují, se dostáváme nezřídka. Nemusí to být jen v obchodě, v reklamě či v politice.

psychologie pro každého

Nenechte sebou manipulovat

314 Kč
279 Kč
Pohled do slunce - 6%
Ranou, kterou ve své osmé beletristické knize psychoterapeut I. D. Yalom otevírá, a která každého z nás po celý život provází, je vědomí vlastní smrtelnosti.
psychologie pro každého

Pohled do slunce

268 Kč
252 Kč
Primární terapie - 11%
Neurologie a psychologie, dva obory, které by se měly vzájemně doplňovat a spolupracovat na léčbě duševních onemocnění, se již dlouho diametrálně rozcházejí.
psychologie pro každého

Primární terapie

410 Kč
364 Kč
Psychologie dítěte - 11%
Kniha shrnuje hlavní výsledky pětačtyřicetileté práce ženevské psychologické školy.
psychologie pro každého

Psychologie dítěte

248 Kč
220 Kč
Temné noci duše - 11%
(1x)
Průvodce na cestě těžkými životními zkouškami, které Thomas Moore chápe jako obdobím šance a výzvy k obnovení vlastního života, k uvědomění si toho podstatného a k péči o vlastní duši.
psychologie pro každého

Temné noci duše

413 Kč
367 Kč
Zobrazuji 151 - 160 z 180 položek
<< < 1 .. 14 15 16 17 18 > >>