Nejprodávanější knihy - květen 2022
osobní rozvoj

Spánek a sny - 11%
Sborník Spánek a sny obsahuje dvanáct studií předních českých badatelů a čtenář v něm může získat hlubší přehled o postojích ke spánku a snu, které převládaly v osmi vybraných archaických kulturách.
osobní rozvoj

Spánek a sny

267 Kč
238 Kč
Zakázaná rétorika - 14%
Rétorické triky a manipulace jsou v pracovním prostředí, ale také v podnikání, politice, médiích nebo jiných společenských oblastech na denním pořádku. V knize, která je bestsellerem v západní Evropě, najdete třicet nejúčinnějších manipulativních technik
osobní rozvoj

Zakázaná rétorika

371 Kč
319 Kč
Deprese jako řeč unavené duše - 11%
Autor zkoumá psychodynamiku deprese. Tato dynamika probíhá podle velmi jednoduchého vzorce rozporu mezi vlastním očekáváním a subjektivní realitou. Může to být manželství, které spěje k rozvratu, kopec viny nebo ztráta perspektivy v zaměstnání.
osobní rozvoj

Deprese jako řeč unavené duše

349 Kč
310 Kč
Poselství Garciovi - 11%
Esej oslavuje iniciativu vojáka, který úspěšně splnil svěřený úkol. Nekladl žádné otázky, neměl námitky, neprosil o pomoc a misi dokončil. Tím dokázal, že vyniká nad průměrem. Odvedl práci, aniž ho někdo musel držet za ručičku.
osobní rozvoj

Poselství Garciovi

27 Kč
24 Kč
Rodinné konstelace - 11%
Metoda rodinných konstelací přináší více psychické pohody a energie do života. Vznikla v Německu a je již dnes mezinárodně uznávána. V rámci rodinných konstelací se hledá řád, v němž láska může bez překážky proudit.
osobní rozvoj

Rodinné konstelace

261 Kč
232 Kč
Zobrazuji 301 - 320 z 305 položek
<< < 1 .. 14 15 16