Nejprodávanější e-knihy - květen 2022
osobní rozvoj

Jak dělat, co vás baví, a dostat za to zaplaceno - 20%
(1x)
Trčíte v práci, která vás k smrti nudí? Dřete se ve vlastní firmě, která se nikdy pořádně nerozjela? Nedokážete se rozhodnout, co vlastně chcete dělat? Je čas na změnu! Tato knížka vám ukáže, jak vydělávat na tom, co děláte rádi.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak dělat, co vás baví, a dostat za to zaplaceno

253 Kč
202 Kč
Jak překonat starosti a stres - 20%
(1x)
Kniha návodů a rad pro ty, kteří chtějí pracovat na svém rozvoji.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak překonat starosti a stres

149 Kč
119 Kč
Láska bez podmínek - 20%
Kniha odhaluje smysl slov „skutečná, bezpodmínečná láska“. Autor, dnes už klasik spirituální literatury, se v ní zamýšlí nad podmínkami takového vztahu.
osobní rozvoj
Ukázky

Láska bez podmínek

105 Kč
84 Kč
Psychologie pro ekonomy a manažery - 20%
Nové vydání oblíbené publikace připravily zkušené autorky z katedry psychologie a sociologie řízení na VŠE v Praze. Kniha je určena zejména studentům vysokých škol, manažerům, personalistům a psychologům.
osobní rozvoj
Ukázky

Psychologie pro ekonomy a manažery

271 Kč
217 Kč
Sebedůvěra v práci - 20%
Zdravá sebejistota je základem úspěchu. Díky ní dokážeme více a máme lepší výsledky. Tato knížka vám pomůže zvýšit vaši sebedůvěru a dále ji rozvíjet. Na začátku se v podrobném dotazníku dozvíte, jaké je vaše sebehodnocení.
osobní rozvoj
Ukázky

Sebedůvěra v práci

229 Kč
183 Kč
Jak si vybudovat fantastickou paměť - 20%
Pojďte se učit od expertky na trénink paměti, která je několikanásobnou juniorskou mistryní světa pro memoatlety (Youth World Memory Championships). Autorka v knize prozrazuje tajemství, díky kterým vytrénovala svou paměť na fenomenální úroveň.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak si vybudovat fantastickou paměť

246 Kč
197 Kč
Miluj svůj život - 20%
Autorka nás ve své populárně psychologické příručce vede k pozitivním změnám v myšlení a vytváří prostředí, které nás samo posunuje k prožití kvalitnějšího a hodnotnějšího života. Myšlenky a slova, která vyslovíme, tvoří náš život.
osobní rozvoj
Ukázky

Miluj svůj život

254 Kč
203 Kč
Podnikatelský plán a strategie - 20%
Zkušení autoři v knížce radí, jak postupovat při tvorbě podnikatelského plánu, s nímž uspějete u investora či banky. Naleznete zde příklady podnikatelských plánů i jejich hodnocení z pohledu investora.
osobní rozvoj
Ukázky

Podnikatelský plán a strategie

220 Kč
176 Kč
Teď a tady - 20%
Denně nám hlavou proběhne asi 60 000 myšlenek, ale téměř všechny jsou v podobě neustále se opakujících vnitřních dialogů o vině, budoucnosti a nejrůznějších obavách. Tyto myšlenky jsou nám k ničemu, protože nás okrádají o čas. Emoce, které se s nimi pojí,
osobní rozvoj
Ukázky

Teď a tady

169 Kč
135 Kč
Teorie a praxe řešení politických konfliktů - 20%
Konflikty jsou součástí života jedinců i společnosti po tisíciletí. Lidé jsou nuceni do konfliktů vstupovat, nebo jsou do nich vtahováni, ne vždy si však uvědomují jejich podstatu a následky.
osobní rozvoj
Ukázky

Teorie a praxe řešení politických konfliktů

220 Kč
176 Kč
Zobrazuji 171 - 180 z 190 položek
<< < 1 .. 16 17 18 19 > >>