Nejprodávanější tituly - květen 2022
karty

Karty vědomé duše
(3x)
Karty vědomé duše oslavují přírodu a uctívají božské ženství ve všech jeho podobách: od anděla přes vílu, bohyni, dívku a matku až po stařenu.
karty

Karty vědomé duše

169 Kč
Tarot skrytých světů
(3x)
Sadu karet provází příručka s inspirativním výkladem významu každé karty od samotné autorky obrazů. Součástí příručky je také úvod světové odbornice na tarot Barbary Moore, který zahrnuje základní informace o tarotu.
karty

Tarot skrytých světů

594 Kč
Andělské vykládací karty
(1x)
Tví andělé jsou ti nablízku, pamatuj, stačí na ně jen pomyslet. Máš po svém boku anděly, kteří ti pomáhají a vedou tě, kdykoli je potřebuješ. Kniha a 36 karet.
karty

Andělské vykládací karty

254 Kč
Plejádské léčivé karty

Milí poslové světla! My, vaši plejádští průvodci, jsme velmi vděční za to, že se s pomocí těchto karet sami léčíte. Vaším léčením pomáháte ostatním osobám, které příčinu své negativní současnosti možná ještě ani neodhalily.

karty

Plejádské léčivé karty

430 Kč
Pojďme si hrát ven
Chcete, aby si vaše děti hrály více venku? Aby objevily vzrušení a zábavu, která doprovázela vás, když jste trávili každou volnou chvíli s kamarády? Pojďme si hrát ven je krabice plná her. Je to dárek dalším generacím od nás, od dětí, které strávily hodiny a hodiny běháním venku, trháním triček, otloukáním loktů, šplháním po stromech a házením žabek, hrou na babu, na policajty a zloděje, na krvavé koleno i na spoustu dalších. Díky těmhle hrám bylo naše dětství tak úžasné, a teď je načase, aby se s nimi seznámily i další generace. V krabici najdete přes 50 kartiček, které představují oblíbené venkovní hry. Každá kartička obsahuje jednu hru, vysvětluje její pravidla a nabízí tipy a triky, které dovedou hráče k vítězství. Nechybí tradiční české hry, ale také zajímavé hry ze zahraničí, které si děti (nebo i dospělí) určitě oblíbí! Krabice Pojďme si hrát ven je ideálním společníkem každého dítěte, rodiny, školních vychovatelů nebo táborových vedoucích.
karty

Pojďme si hrát ven

224 Kč
Hvězdné karty Lindy Goodman
(1x)
Kniha a 33 divinačních karet inspirovaných astrologickým a numerologickým učením Lindy Goodman.
karty

Hvězdné karty Lindy Goodman

280 Kč
Dokážu to! 49 inspiračních karet
(1x)
Louise L. Hay, světoznámá uznávaná autorka knihy Miluj svůj život, pro vás vytvořila 49 afirmačních karet zaměřených na osm základních oblastí našeho života.
karty

Dokážu to! 49 inspiračních karet

195 Kč
Chrudošovo zvířecí kvarteto

Veselá karetní hra pro celou rodinu od mistra rytce a nositele Řádu zelené berušky Chrudoše Valouška. 32 hracích karet. 8 rodin zvířat: domácí, užitečná, cizopasná, bájná, legendární, mořská, obojživelná & noční.

karty
Ukázky

Chrudošovo zvířecí kvarteto

162 Kč
Karty bohyně Isis
(1x)
Vládkyně nebes, božská královno a milovaná Isis, mé srdce si přeje vystoupit z temnoty a strachu a osvobodit se. Toužím se v hlubokém klidu propojit se svou vnitřní silou.
karty

Karty bohyně Isis

377 Kč
Sexualita, intimita a vztahy - obrázkové karty
Sada karet pomůže pedagogům a pedagožkám citlivě a s respektujícím přístupem otevřít téma sexuality, intimity a vztahů u dětí v mateřských školách, základních i speciálních školách.
karty
Ukázky

Sexualita, intimita a vztahy - obrázkové karty

134 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 17 položek
1 2 > >>