Nejprodávanější tituly - květen 2022
hudba

Gott
(4x)
Hvězda, mýty — a skutečnost. Největší popovou hvězdou v Československu byl Karel Gott — a v jistém smyslu jí v Česku zůstává dodnes. Jeho příběh však není tradičním vyprávěním o hudebním velikánovi.
hudba
Ukázky

Gott

449 Kč
Velká kniha rock´n´rollových jmen
Jak ke svým jménům přišli Arcade Fire, Led Zeppelin, Nirvana, Vampire Weekend a 532 dalších kapel.
hudba

Velká kniha rock´n´rollových jmen

314 Kč
Těžkej nářez
(2x)
Řada profilů hudebníků, u nichž autor hledal odpověď na otázku, jací jsou ve skutečnosti.
hudba

Těžkej nářez

322 Kč
Hudba ohně
(2x)
Rozšířené a upravené vydání kultovní hudební publikace, která oslavila jedenáct let od prvního vydání. Hudba ohně dává českému čtenáři možnost získat ucelený přehled o dějinách černošské hudby.
hudba
Ukázky

Hudba ohně

404 Kč
Svět jiné hudby II.
Po prvním dílu této úspěšné encyklopedie vychází i díl druhý, který by měl přinést nejen pokračování, ale i doplnění svazku předešlého.
hudba

Svět jiné hudby II.

849 Kč
Svět jiné hudby
Publicista a muzikolog Z. K. Slabý předkládá čtenářům fundovaně – zároveň však velmi čtivým způsobem – několik stovek hesel pokrývajících oblast alternativní, avantgardní, improvizované, progresivní a experimentální hudby.
hudba

Svět jiné hudby

849 Kč
Apatie k ďáblu
(3x)
V memoárech Nicka Kenta, hudebního publicisty, jenž svá nejlepší novinářská léta strávil jako dopisovatel světoznámého New Musical Expressu, před námi ožívá rocková scéna sedmdesátých let.
hudba

Apatie k ďáblu

296 Kč
Dobře rozladěné varhany
Tato publikace vznikla v rámci výzkumného projektu „Ladění historických varhan v českých zemích“ Grantové agentury České republiky (č. 408/09/0596) a představuje první monografii o dějinách hudebního ladění varhan v českých zemích.
hudba

Dobře rozladěné varhany

317 Kč
Výlov šuplíka
Miroslav Wanek patří k nejosobitějším a nejuznávanějším českým rockovým textařům. Kniha Výlov šuplíka nejen shrnuje jeho texty pro skupiny Už jsme doma, FPB, Divize T a Pluto, ale také mapuje Wanekovu tvůří kariéru v šesti obsáhlých rozhovorech.
hudba

Výlov šuplíka

253 Kč
Doznání rockera
(1x)
Rob Halford, legendární frontman Judas Priest, jedné z nejúspěšnějších heavymetalových kapel všech dob. Doznání rockera je také příběhem o tom, jak se během pěti desetiletí změnil hudební průmysl.
hudba
Ukázky

Doznání rockera

339 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 40 položek
1 2 3 4 > >>