Nejprodávanější audioknihy - květen 2022

Šikmý kostel 2
(9x)
S Barkou, Ludwikem, Julkou a dalšími hrdiny trilogie Šikmý kostel se setkáváme vzápětí poté, co jsme je v závěru prvního dílu opustili. Audiokniha.

Šikmý kostel 2

359 Kč
Cyklistka
(1x)
Být vzornou manželkou: takový osud měl čekat Blanku ze šlechtického rodu Battaglia.
Ukázky

Cyklistka

359 Kč
Děti Duny

Potomci božského otce zdědili nejen jeho schopnosti, ale i vizi budoucnosti... Paul Atreides, spasitel Duny, zmizí v poušti a za sebou zanechává Arrakis ve stavu, který jen zčásti odpovídá jeho představám ....

Děti Duny

431 Kč
Jeremyho farma nejen zvířat
(5x)
Už když se Jeremy proháněl po světě v drahých autech při natáčení pořadu Top Gear, toužil jezdit traktorem a vyorávat své vlastní brambory. Pak však přišla covidová pandemie, a tak koupil farmu v Oxfordshiru a pořídil si největší traktor na trhu.

Jeremyho farma nejen zvířat

314 Kč
Stopařův průvodce Galaxií 5. - Převážně neškodná
Pátá a závěrečná část bravurní parodie na sci-fi, která je dnes již klasickým dílem. Pozemšťan Arthur Dent konečně najde mírumilovnou planetu, kde by mohl strávit zbytek života. Pak na ní však ztroskotá kosmická loď…

Stopařův průvodce Galaxií 5. - Převážně neškodná

314 Kč
Toskánsko na každý den
(2x)
Pozvánka do míst, kde autorka našla nový domov, přináší popisy toskánských městeček, zvyků, umění a všemožných vůní vycházející z místních receptů.

Toskánsko na každý den

359 Kč
Doba z druhé ruky
(6x)
Četba z knihy oceněné Nobelovou cenou za literauru za rok 2015. Zcela výjimečná kniha mimořádné autorky, nabízí hlubokou sondu do ruské společnosti a pomáhá porozumět jejímu současnému vývoji.
Ukázky

Doba z druhé ruky

99 Kč
Povznesení
(3x)

I když sám záhadně hubne, snaží se ulehčit život druhým… Vítejte zpět v městečku Castle Rock, dějišti řady nezapomenutelných příběhů Stephena Kinga! Tentokrát nasadil mistr hrůzy poněkud civilnější tón, přesto jeho vyprávění nese příchuť tajemna.

Ukázky

Povznesení

349 Kč
Trujkunt I. - Kruhy
Tajemé kruhy v obilí, piktogram v jehož středu je nalezena mrtvola a vedle ní knoflík od brucliku, vesty gorolského kroje. Je to jen náhoda?

Trujkunt I. - Kruhy

224 Kč
Zápisky z blázince
Legendární divadelní režisér se v roce 1975 ocitl za zdmi bohnické psychiatrické léčebny. Hledal zde ochranu před světem, který se jej rozhodl ponížit a zlikvidovat. Součástí terapie byl zápis krátkých, stručných postřehů a poznámek.

Zápisky z blázince

296 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 547 položek
1 2 3 .. 55 > >>