Nejprodávanější audioknihy na CD - květen 2022

Cyklistka
(1x)
Být vzornou manželkou: takový osud měl čekat Blanku ze šlechtického rodu Battaglia.
Ukázky

Cyklistka

359 Kč
Stopařův průvodce Galaxií 5. - Převážně neškodná
Pátá a závěrečná část bravurní parodie na sci-fi, která je dnes již klasickým dílem. Pozemšťan Arthur Dent konečně najde mírumilovnou planetu, kde by mohl strávit zbytek života. Pak na ní však ztroskotá kosmická loď…

Stopařův průvodce Galaxií 5. - Převážně neškodná

314 Kč
Trujkunt I. - Kruhy
Tajemé kruhy v obilí, piktogram v jehož středu je nalezena mrtvola a vedle ní knoflík od brucliku, vesty gorolského kroje. Je to jen náhoda?

Trujkunt I. - Kruhy

224 Kč
Brouk Pytlík
Kultovní kniha české dětské literatury s hlavním hrdinou v podobě dobrosrdečné, aktivní, popletené a tvůrčí broučí osobnosti, která s oblibou říká: „všechno vím, všechno znám“.

Brouk Pytlík

206 Kč
Toskánsko na každý den
(2x)
Pozvánka do míst, kde autorka našla nový domov, přináší popisy toskánských městeček, zvyků, umění a všemožných vůní vycházející z místních receptů.

Toskánsko na každý den

359 Kč
Zápisky z blázince
Legendární divadelní režisér se v roce 1975 ocitl za zdmi bohnické psychiatrické léčebny. Hledal zde ochranu před světem, který se jej rozhodl ponížit a zlikvidovat. Součástí terapie byl zápis krátkých, stručných postřehů a poznámek.

Zápisky z blázince

296 Kč
Nečekané přiznání
(5x)
Jedno přiznání a případ je uzavřen.

Nečekané přiznání

404 Kč
O zoubkové víle a další pohádky
Zábavné pohádky a příběhy, v nichž se posluchači dozvědí, proč je důležitá péče o zoubky. Malá princezna, zoubková víla, neposlušný kluk, mořský žraloček, zlý vlk i kouzelný kartáček – ti všichni mají k tématu čištění zubů co říci.

O zoubkové víle a další pohádky

210 Kč
Povznesení
(3x)

I když sám záhadně hubne, snaží se ulehčit život druhým… Vítejte zpět v městečku Castle Rock, dějišti řady nezapomenutelných příběhů Stephena Kinga! Tentokrát nasadil mistr hrůzy poněkud civilnější tón, přesto jeho vyprávění nese příchuť tajemna.

Povznesení

314 Kč
Vražda se zárukou
Září 1938. Nad Československem se stahují válečná mračna, zatímco v pražském Braníku dojde k záhadné vraždě. Hitler žádá Sudety a ve vile čp. 383 v ulici Nad myslivnou je nalezen zastřelený pár.

Vražda se zárukou

314 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 190 položek
1 2 3 .. 19 > >>