Nejprodávanější Kniha - květen 2022
psychologie

Revoluční metoda uvolňování traumatu - 11%
Kniha Revoluční metoda uvolňování traumatu ukazuje, jak se stres, úzkost a trauma podepisují na naší psychické a fyzické kondici. Jak ale její autor dokládá, i ta nejotřesnější zkušenost nám může otevřít cestu ke spokojenějšímu životu...
psychologie
Ukázky

Revoluční metoda uvolňování traumatu

369 Kč
328 Kč
Totem a tabu - 11%
(1x)
Kniha Totem a tabu je asi nejslavnějším Freudovým dílem, v němž aplikuje psychoanalýzu na oblast antropologie a religionistiky.
psychologie

Totem a tabu

224 Kč
199 Kč
Výbor z díla I. - Základní otázky analytické psychologie a psychoterapie v praxi - 11%
(2x)
Revidované vydání prvního svazku „Výboru z díla C. G. Junga“, který byl v letech 1996–2012 vydáván Nakladatelstvím Tomáše Janečka.
psychologie

Výbor z díla I. - Základní otázky analytické psychologie a psychoterapie v praxi

752 Kč
668 Kč
Cesta poradního kruhu - 11%
Kniha přináší komplexní přehled základních aspektů tradiční metody komunikace nazývané poradní kruh (angl. council). Autoři nás provází praxí poradního kruhu v různých cílových skupinách a odkrývají jeho význam pro různé oblasti života.
psychologie

Cesta poradního kruhu

412 Kč
366 Kč
Molekuly emocí - 11%
(3x)
Ve své průkopnické knize Molekuly emocí Candace Pert poskytuje překvapivé a přesvědčivé odpovědi na tyto a další náročné otázky, o kterých vědci a filozofové uvažovali už po staletí.
psychologie

Molekuly emocí

395 Kč
351 Kč
Obsedantně-kompulzivní porucha a jak se jí bránit - 11%
Obsedantně kompulzivní porucha (OCD) je velmi častou psychickou poruchou, která se projevuje pocitem nutkání provést určitý čin nebo zabývat se určitou myšlenkou.
psychologie

Obsedantně-kompulzivní porucha a jak se jí bránit

197 Kč
175 Kč
Průlom v autismu - 11%
Jako chlapec byl Raun K. Kaufman silný autista. Takovou diagnózu mu určili mnozí odborníci, kteří mluvili i to, že má IQ menší než 30 a celý život bude muset strávit v nějakém ústavu. Po letech byl Raun promován na Brown University.
psychologie

Průlom v autismu

359 Kč
319 Kč
Rozhovory s Carlem R. Rogersem - 11%
Známý psychoterapeut Carl R. Rogers absolvoval během svého života řadu rozhovorů s významnými osobnostmi nejen psychologie, ale i dalších oborů.
psychologie

Rozhovory s Carlem R. Rogersem

347 Kč
308 Kč
Sociopat odvedle - 11%
V Sociopatovi odvedle nám Martha Stoutová, psycholožka z Harvardu, odhaluje, že šokující čtyři procenta běžné populace – tedy jeden člověk z pětadvaceti je skrytý sociopat, který nedokáže cítit stud, vinu nebo výčitky.
psychologie

Sociopat odvedle

324 Kč
288 Kč
Umění být - 11%
V umění být – v umění fungovat jako plná osobnost – lze vidět nejvyšší cíl života. Ten se nám podaří, když se obrátíme od narcistické sebevztaženosti, egoismu a vlastnické orientace k psychologickému a duchovnímu štěstí – k orientaci na bytí.
psychologie

Umění být

242 Kč
215 Kč
Zobrazuji 221 - 230 z 268 položek
<< < 1 .. 21 22 23 24 25 .. 27 > >>