Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - květen 2022
hobby

Pracujeme se dřevem - 11%
Kniha je členěna do kapitol podle postupů práce: začíná nákupem, sušením a skladováním dřeva, následují technologické postupy (broušení, štípání, tesání, řezání, soustružení, spojování a ochrana povrchu) a popis vybavení díly a vhodných nástrojů.
hobby

Pracujeme se dřevem

134 Kč
119 Kč
Antistresové omalovánky Zahrada barev II. - 11%
Druhý díl úspěšných omalovánek pro děti i dospělé Vám nabízí další barevná pokračování se vzácnými zvířaty Pražské Zoo. Na titulní stránce naleznete slavné lvi z Gudžarátu.
hobby

Antistresové omalovánky Zahrada barev II.

99 Kč
88 Kč
Háčkování: Vzory od A do Z - 11%
200 základních vzorů s návody. Postupy, vzory, nové nápadité techniky - encyklopedie háčkování pro začátečníky i pokročilé.
hobby

Háčkování: Vzory od A do Z

359 Kč
319 Kč
Táboření v lese i na zahradě - 11%
Příručka o kempování v přírodě shrnuje základní dovednosti, které využijete při táboření v lese nebo i na zahradě.
hobby

Táboření v lese i na zahradě

314 Kč
279 Kč
1001 her s knížkou - 11%
Láska ke knihám se v dětech dá probudit mnoha různými způsoby. Zdaleka to neobnáší jen předčítat nebo číst text. Jak to udělat? Hrou, kreslením, vymýšlením, mluvením, pantomimou, a to není zdaleka všechno.
hobby

1001 her s knížkou

224 Kč
199 Kč
Babetta - 11%
Knížka Babetta 207/210 – renovace opět s úsměvem je volným pokračováním knížky Moped – renovace s úsměvem. V návodech k obsluze Babett nejsou informace o opravách většího rozsahu.
hobby

Babetta

359 Kč
319 Kč
Fenomény lidových tradic - 11%
Publikace s etnologickou tematikou s výrazným zaměřením na obrazovou část přibližuje i nezasvěceným čtenářům bohatství lidových tradic naší země.
hobby

Fenomény lidových tradic

350 Kč
311 Kč
Medical running - 11%
V této knize vám je popsán ideální návod na anatomicky správný běh pro začátečníky i profesionály podle metody Spiraldynamik.
hobby

Medical running

449 Kč
399 Kč
Opravy historických staveb - báje a mýty
Kniha, která vám pomůže vyvarovat se omylů při opravách starých domů. V poslední době se při opravách starých staveb setkávám stále častěji s názory na řešení dílčích problémů, které jsou mylné, stavbě neprospívají a mnohdy ani neodpovídají fyzikálním zákonům. Mnoho lidí opravuje své staré domy (leckdy svépomocí), a to je pole pro vznik a šíření laických řešení. Lidé se spíše poradí se sousedem nebo na sociálních sítích než s odborníkem.
hobby

Opravy historických staveb - báje a mýty

179 Kč
Domov jako talíř - 11%
Domov je jako talíř a záleží jen na vás, co si nandáte.
hobby

Domov jako talíř

251 Kč
223 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 44 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>