Nejprodávanější e-knihy - květen 2022
dobrodružné

Strašidelné Brno - 20%
Když se do brněnských ulic a uliček začne vkrádat tma, probouzejí se strašidla i staré legendy! Skoro každá zdejší památka nebo místo má své děsivé příběhy – a málokdo je zná tak dobře jako Arnošt Goldflam.
dobrodružné
Ukázky

Strašidelné Brno

209 Kč
167 Kč
Zázračné koťátko - Splněné sny - 20%
Další příběh kamarádek Olivie a Ely a jejich kouzelného koťátka Mazlinky.
dobrodružné
Ukázky

Zázračné koťátko - Splněné sny

212 Kč
170 Kč
Ztraceni ve vlnách - 20%
(1x)
Měl to být výlet, na který nikdy nezapomenou. Nikoho ovšem nenapadlo, že nastane taková katastrofa. Zámořská loď, na které se plavili, začala hořet a potápět se.
dobrodružné
Ukázky

Ztraceni ve vlnách

149 Kč
119 Kč
Alchymistova šifra – Volání přízraku - 20%

Čtvrtý díl dobrodružné série plný magie, záhad a šifer. Christopher neví, kým je. Probouzí se sám daleko od domova a bez vzpomínek. Vesničané říkají, že ho posedlo neviditelné zlo a vědomí nabyl až po zásahu místní čarodějnice.

dobrodružné
Ukázky

Alchymistova šifra – Volání přízraku

249 Kč
199 Kč
Kočičí válečníci (6) - Nejtemnější hodina - 20%
Po tragické smrti Modré Hvězdy se vůdcem Hromového klanu stává Ohnivous - nyní Ohnivý měsíc. Záhy je donucen postavit se čelem svému osudu, když jeho nepřítel Dráp přivede celý les na pokraj hrozivé smrtící bitvy.
dobrodružné
Ukázky

Kočičí válečníci (6) - Nejtemnější hodina

179 Kč
143 Kč
Neuvěřitelné příhody žáků Kopyta a Mňouka 3. - 20%
(1x)

Žáci Kopyto a Mňouk se vrací už potřetí!  Oblíbení žáci z Posázaví jsou znovu tady a s nimi i hromada nových dobrodružství. Rádi byste se dozvěděli, kterak si poradit s potopou nebo se lstivým hrobníkem? Kopyto a Mňouk mají řešení pro každou lapálii, a ani tentokrát na to nejsou sami.

dobrodružné
Ukázky

Neuvěřitelné příhody žáků Kopyta a Mňouka 3.

199 Kč
159 Kč
Lapuťák a kapitán Adorabl - 20%
(2x)
Dobrodružná knížka plná humoru pro děti a jejich rodiče. Čeněk, obyčejný malý kluk, jede s rodiči k moři. Setká se tam s kapitánem Adorablem, lovcem odměn a zvláštních tvorů, který pluje ve své lodi po celém Sedmimoří, pohádkovém světě plném ostrovů. Je zrovna na stopě Lapuťáka, nejvzácnějšího…
dobrodružné
Ukázky

Lapuťák a kapitán Adorabl

209 Kč
167 Kč
Kouzelná škola - Všude samá díra! - 20%
2. díl dobrodružného čtení o kouzelné škole, do které by chtěl chodit každý z vás!Tato škola skrývá tajemství! A všichni kdo o něm vědí, by měli držet jazyk za zuby. Idě a jejímu lišáku Rabbatovi ale přeci jen něco uklouzlo.
dobrodružné
Ukázky

Kouzelná škola - Všude samá díra!

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 18 položek
<< < 1 2