Nejprodávanější e-knihy - květen 2022
podle věku

Basic Czech I. - 20%
Basic Czech I odpovídá úrovni A1 Společného evropského referenčního rámce pro jazyky.
podle věku
Ukázky

Basic Czech I.

270 Kč
216 Kč
Basic Czech III. - 20%
Basic Czech III je pokračováním titulů Basic Czech I a Basic Czech II.
podle věku
Ukázky

Basic Czech III.

360 Kč
288 Kč
Propedeutika dětského lékařství - 20%
Učebnice je určena studentům všeobecného lékařství a stomatologie k seznámení se s odběrem anamnézy a principy fyzikálního vyšetření v dětském věku.
podle věku
Ukázky

Propedeutika dětského lékařství

130 Kč
104 Kč
1000 španělských slovíček - 20%
Knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování španělškých slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte. Týkají se cestování, zábavy, vybavení bytu, školy, sportu atd.
podle věku
Ukázky

1000 španělských slovíček

159 Kč
127 Kč
Cvičebnice španělské gramatiky - 20%
Publikace je určena studentům španělštiny, kteří si chtějí procvičit teoretické znalosti jazyka. Cvičebnice je rozdělena podle slovních druhů, nejvíce prostoru je věnováno slovesu a slovesným tvarům.
podle věku
Ukázky

Cvičebnice španělské gramatiky

339 Kč
271 Kč
Nový dějepis v kostce pro SŠ I. - 20%
Oblíbená řada učebnic ve zbrusu novém vydání! Publikace přináší přehled středoškolského dějepisu “v kostce”, tedy stručně, přehledně a názorně. Je určena studentům, ale nejen jim. Obsahuje výklad obecných i českých dějin období pravěku, starověku, středověku a novověku.
podle věku
Ukázky

Nový dějepis v kostce pro SŠ I.

179 Kč
143 Kč
Nový dějepis v kostce pro SŠ II. - 20%
Oblíbená řada učebnic ve zbrusu novém vydání! Publikace přináší přehled středoškolského dějepisu “v kostce”, tedy stručně, přehledně a názorně. Je určena studentům, ale nejen jim. Obsahuje výklad obecných i českých novodobých a soudobých dějin.
podle věku
Ukázky

Nový dějepis v kostce pro SŠ II.

179 Kč
143 Kč
Dekameron B1/B2 - 20%

Vrcholné Boccacciovo dílo upravené pro výuku! V knize najdete 10 vybraných novel ze známé sbírky mistra italské renesance Boccaccia. Vypráví o románcích šlechticů, bohatých měšťanů, obchodníků a běžných občanů.

podle věku
Ukázky

Dekameron B1/B2

199 Kč
159 Kč
Pedagogika - 20%
Tato publikace slouží k základní orientaci v pedagogice jako moderní vědě. Je koncipována jako učebnice základů pedagogiky a didaktiky s úvodem do sociální pedagogiky, pedagogického výzkumu a diagnostiky žáka.
podle věku
Ukázky

Pedagogika

271 Kč
217 Kč
Pedagogika pro učitele - 20%
Základní učební text je nepostradatelný pro všechny studenty pedagogických oborů na pedagogických, filozofických, přírodovědeckých fakultách a na ČVUT v jejich praktické vzdělávací činnosti s důrazem na současné pedagogické ideje, trendy i vědění.
podle věku
Ukázky

Pedagogika pro učitele

365 Kč
292 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 90 položek
<< < 1 2 3 4 .. 9 > >>