Nejprodávanější tituly - květen 2022
hudba

Pravdomluvní lžou jenom občas
(2x)
První kniha vzpomínek Iva Marka, která by se mohla jmenovat i Můj život s bigbítem nebo Sex, drogy a Rock´n´roll po česku.
hudba

Pravdomluvní lžou jenom občas

205 Kč
Svět jiné hudby
Publicista a muzikolog Z. K. Slabý předkládá čtenářům fundovaně – zároveň však velmi čtivým způsobem – několik stovek hesel pokrývajících oblast alternativní, avantgardní, improvizované, progresivní a experimentální hudby.
hudba

Svět jiné hudby

849 Kč
Iron Man
(1x)
Iron Man zachycuje příběh průkopnického kytaristy Tonyho Iommiho a legendární kapely Black Sabbath, kterou časopis Rolling Stone překřtil na „Beatles heavy metalu“. Tento příběh zachycuje jeho humor, inteligenci a vřelost.
hudba

Iron Man

449 Kč
Apatie k ďáblu
(3x)
V memoárech Nicka Kenta, hudebního publicisty, jenž svá nejlepší novinářská léta strávil jako dopisovatel světoznámého New Musical Expressu, před námi ožívá rocková scéna sedmdesátých let.
hudba

Apatie k ďáblu

296 Kč
Výlov šuplíka
Miroslav Wanek patří k nejosobitějším a nejuznávanějším českým rockovým textařům. Kniha Výlov šuplíka nejen shrnuje jeho texty pro skupiny Už jsme doma, FPB, Divize T a Pluto, ale také mapuje Wanekovu tvůří kariéru v šesti obsáhlých rozhovorech.
hudba

Výlov šuplíka

253 Kč
Dylan a já
„Poprvé jsem Bobbyho Zimmermana z Hibbingu potkal v roce 1953 na prázdninovém táboře v severním Wisconsinu. Bylo mu dvanáct a měl vlastní kytaru. Všem na potkání vykládal, že z něj jednou bude rokenrolová hvězda. Bylo mi jedenáct a věřil jsem mu to.“
hudba

Dylan a já

315 Kč
Co dělá tenhle knoflík?
(3x)
Víte, že Bruce Dickinson je nejen frontmanem skupiny Iron Maiden, ale také záložním pilotem British Airways a šermířem?
hudba

Co dělá tenhle knoflík?

404 Kč
Rammstein
Rammstein je nepochybně jedna z nejznámějších a nejúspěšnějších německých hudebních kapel všech dob. Vznikla v roce 1994 a všichni členové pocházejí z bývalé NDR.
hudba

Rammstein

224 Kč
Růžové vrány
(1x)
Kniha Pavly Jonssonové přináší dvacet rozhovorů s předními českými muzikantkami, které spojuje příslušnost k české hudební alternativní scéně.
hudba
Ukázky

Růžové vrány

269 Kč
V náruči dejvický noci
Zpěvák, textař a skladatel Ivan Hlas v rozhovoru s Marcelou Titzlovou připomíná pestré okamžiky svého života, včetně těch, o kterých dosud veřejně nehovořil. Od první kytary, která mu záhadně spadla z nebe, přes báječná Šakalí léta pod psa ...
hudba

V náruči dejvický noci

242 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 65 položek
<< < 1 2 3 4 .. 7 > >>