Nejprodávanější e-knihy - květen 2022
stavba a úpravy

Zakládáme a udržujeme ekozahradu - 20%
Přírodní zahrady korespondují se současným zvyšujícím se zájmem o udržitelný způsob života. Snahou autora je ukázat, že zahrada není jenom bojištěm, kde se utkáváme se škůdci a plevelem.
stavba a úpravy
Ukázky

Zakládáme a udržujeme ekozahradu

144 Kč
115 Kč
Dřevěné fasády - 20%
Kniha se zabývá praktickými zásadami projekce, konstrukce a realizace dřevěných fasád a je určena praktikům, stavebníkům a zájemcům o výstavbu a rekonstrukci fasád rodinných domů i veřejných staveb.
stavba a úpravy
Ukázky

Dřevěné fasády

229 Kč
183 Kč
Orchideje v bytě a rodinném domě - 20%
V současné době je patrný vzestup zájmu méně známé a těžko dostupné exotické druhy rostlin. Mezi ně patří i atraktivní tropické orchideje. Úspěšnost jejich pěstování však do značné míry závisí na znalostech jejich optimálních životních podmínek.
stavba a úpravy
Ukázky

Orchideje v bytě a rodinném domě

135 Kč
108 Kč
Vysušování zdiva - 20%
Publikace čtenáře provede úskalími, při problému se vznikem vlhkosti ve zdivu. U různých typů staveb (rodinné domy, bytové i administrativní stavby) jsou v knize předložena v praxi osvědčená řešení a zdůrazněny výhody a nevýhody jednotlivých řešení.
stavba a úpravy
Ukázky

Vysušování zdiva

144 Kč
115 Kč
Koupací jezírka - 20%
Kniha tematicky doplňuje úspěšnou knihu Zahradní jezírka a vodní rostliny. Je určena všem milovníkům vody v zahradě, kteří si chtějí zbudovat vlastní přírodní rybníček.
stavba a úpravy
Ukázky

Koupací jezírka

254 Kč
203 Kč
Udírny - 20%
Originální kniha, která vychází vstříc poptávce po jedinečnosti, po výrobku, který není prefabrikovaný, který nemá soused a který nelze koupit v stavebně kutilských obchodních řetězcích.
stavba a úpravy
Ukázky

Udírny

186 Kč
149 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 16 položek
<< < 1 2