Nejprodávanější tituly - květen 2022
botanika

Naslouchání mechu
Robin Wall Kimmererová vypráví příběhy mechů z pohledu vědy i tradiční moudrosti domorodých národů. Autorka poutavě spojuje vědecké poznatky s osobními postřehy a dává možnost nahlédnout do elegantně jednoduchého života mechorostů.
botanika
Ukázky

Naslouchání mechu

232 Kč
Vše o pěstování hub
V knize najdete vše, co potřebujete vědět pro úspěšné pěstování hub v domácích podmínkách. Dozvíte se, jak si snadno vypěstovat jedlé druhy hub a pochutnat si na nich.
botanika
Ukázky

Vše o pěstování hub

226 Kč
1200 zahradních a pokojových rostlin - 11%
Praktický příruční atlas obsahuje více než tisíc druhů pokojových a zahradních rostlin s podrobnými údaji o pěstování.
botanika

1200 zahradních a pokojových rostlin

629 Kč
559 Kč
Divočina v zahradě - 11%
Divokou přírodu máme přímo pod nosem - v zahradách a parcích, v mezerách v chodníku a v zemi pod svýma nohama. Dave Goulson nahlíží do kompostu, vrtá se v hlíně a noří se do zahradního jezírka.
botanika
Ukázky

Divočina v zahradě

358 Kč
318 Kč
Houby z Boží lékárny - 11%
Známá autorská dvojice přináší kromě desítek receptů, podrobné popisy stovky druhů hub s léčivými účinky, rozšířené o nejnovější údaje o bioaktivních látkách v nich obsažených, hlavních typech jejich zdravotních účinků a způsobu použití.
botanika

Houby z Boží lékárny

539 Kč
479 Kč
Můj bylinkový svět - 11%
(1x)
Knihu napsal známý bylinář s přáním, aby ti z vás, kteří chtějí poznat svět bylin a jejich léčivých vlastností, získali do začátku svého bádání co nejvíc znalostí, které vám otevřou další cestu.
botanika

Můj bylinkový svět

404 Kč
359 Kč
Přesazená
Zalít, pohnojit, přesadit. Žít.
botanika
Ukázky

Přesazená

323 Kč
Bylinky pro děti a maminky 2 - 11%
V herbáři druhé knihy úspěšné autorky najdou čtenáři "nejobyčejnější" léčivé plevely a bylinky, které lze u nás sbírat a pěstovat.
botanika

Bylinky pro děti a maminky 2

404 Kč
359 Kč
Encyklopedie listnatých stromů a keřů - 20%

S listnatými stromy a keři se můžeme setkat prakticky kdekoliv. Ať už se vydáme na procházku do přírody, botanické zahrady nebo třeba do zámeckého parku. Obklopují nás v našem okolí a tvoří nepostradatelnou součást našeho života. Kniha, kterou nyní držíte v rukou, si klade za úkol provést vás světem listnatých dřevin a ukázat vám rozmanitost jejich světa v šíři, jaká u nás nemá obdoby. Na bezmála 750 stranách je popsáno přes 4 700 druhů, poddruhů a kultivarů listnatých dřevin, které se vyskytují v zahradách, parcích a ve volné přírodě našich zeměpisných šířek. Text doprovází více než 3 000 barevných fotografií a kreseb, díky nimž je možné detailně se seznámit s většinou popisovaných druhů. V této knize poznáte dřeviny opravdu od A do Z. Proniknete do tajů jejich stavby i vývojových fází a skryté vám nezůstanou ani informace o jejich pěstování a množení. Encyklopedie listnatých stromů a keřů není určená jen pro botaniky, dendrology. Její bohatost a přehlednost ocení všichni milovníci přírody, kteří chtějí mít doma unikátní ucelenou encyklopedii o tomto tématu.

botanika
Ukázky

Encyklopedie listnatých stromů a keřů

1 099 Kč
879 Kč
Kosmetika z rostlin - 11%
Kniha pojednává o rostlinách používaných v kosmetice, které jsou často i rostlinami léčivými.
botanika

Kosmetika z rostlin

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 27 položek
<< < 1 2 3 > >>