Nejprodávanější tituly - květen 2022
hudba

Letní kapela
Letní kapela je nový projekt zpěváka a výtvarníka Jaromíra Švejdíka (Jaromír 99). Nové eponymní album vlaje letní atmosférou a čechrá rockový sound rozkvetlou loukou u říčky Vidnávky.
hudba

Letní kapela

314 Kč
Lidová Redlová
(1x)
Dvě desetiletí se písničkářka Lucie Redlová bránila naplno navázat na odkaz svého otce Vlasty Redla. Svou lásku k lidové a ohlasové hudbě a léta zkušeností z kapel Docuku a Garde naplno zúročila až nyní, na albu Lidová Redlová.
hudba

Lidová Redlová

314 Kč
Symphonic (1LP+1CD)
Album Symphonic vyšlo k 40. výročí skupiny Žentour, 30. výročí sólové dráhy Janka Ledeckého a zároveň v roce jeho významného životního jubilea. Nahrál ho s Filharmonií Hradec Králové jako studiovou verzi svého prvního symfonického turné v roce 2019.
hudba

Symphonic (1LP+1CD)

665 Kč
Zeit
Německá metalová kapela Rammstein vydala 29. dubna v pořadí již osmé album s názvem Zeit.
hudba

Zeit

1 061 Kč
Pátek
Bezmála už deset let baví rodiče a hlavně jejich potomky na podiích, ale i doma nebo v autě Cédéčka kapely Bombarďák. Po Čtvrtku musí automaticky přijít Pátek, ale ne každý pátek třináctého musí Černý, jako je obal nového CD.
hudba

Pátek

269 Kč
Voyage
ABBA, nejúspěšnější popová skupina všech dob, oznámila, že se poprvé po čtyřiceti letech vrací se sérií koncertů, na které uvidíme digitální Agnethu, Björna, Bennyho a Anni-Frid s desetičlennou kapelou v londýnské ABBA aréně postavené pro tento účel.
hudba

Voyage

800 Kč
Vypravěč písní
Wabi Daněk patří k legendám české populární hudby. Jeho vyjímečný písničkářský a básnický talent se pokouší obsáhnout i tato 3CD kolekce.
hudba

Vypravěč písní

386 Kč
Anděl v blbým věku-Best of 2008-2019
První výběr hitů úspěšného písničkáře a hitmakera mapující celou jeho karieru, vychazejici u prilezitosti jeho 40. Album obsahuje i tri nove songy
hudba

Anděl v blbým věku-Best of 2008-2019

377 Kč
Deep Purple In Rock
Remasterovaná reedice čtvrtého alba kapely Deep Purple - In Rock na purpurovém vinylu.
hudba

Deep Purple In Rock

710 Kč
Blue Lines
Blue Lines je debutové album anglické triphopové kapely Massive Attack.
hudba

Blue Lines

800 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 123 položek
<< < 1 2 3 4 .. 13 > >>